Dnes moj pribeh pokracuje. Ocividne ma audio v E39 dlhu dobu privadzalo tajne do nepricetnosti tak ze som o tom ani sam nevedel.
Skusil som dnes este tu alpu. Ja neviem kde som mal vcera usi, ale asi som mal zalahnute z tej silnej nadchy ktorej som sa este celkom nezbavil, ked som zajebal ze business hra lepsie ako alpa. Aby toho nebolo malo, v praci sa clovek ako spravny slovak samozrejme nudi taze vymysla veselo kok*tiny, bol som si kupit na inzerat subwoofer.
Reku ze chcem nieco male, spratne do kufra. I hla som si nasiel pekny, chrumkavy s prikonom 80W (nie Tomi, to nie je preklep, RMS je 80W, este sa k tebe vratim inak). Ta som si siel pon. Reku sak 80W subwoofer bude relativne malinky. Bola uz tma ale i tak som tusil nieco nekale ked som videl osobu bliziacu sa k autu zmahanu tazkym nakladom.
Boha, j****t, p*** tam, k*rva velka to je!

No ale aby som sa velmi neodklanal od temy mojim pohorsenim, ze som prave prisiel o vyhodu kombiku kedze tam niekde budem musiet spratat este rezervu (lebo vsak LPG), ten ramik co som nan tak frflal a oplakaval sa mi zacal pacit. Neviem ci som sa v ten den ked som to skusal zle vyspal, alebo som nemal co hejtovat tak som musel zhejtovat vlastny ramik, no moj tichy tip je ze to bude ten znovu-objaveny drevo-dekor. Ono tam bola totiz ta karbonova folia ako je okolo riadiacej paky takze je mozne ze ta to tak zhnusila. Rozmyslam ze by som to dal este streknut do farby takej lakovanej ciernej akej je aj klima-panel a bude to super. Taktiez sa vytesujem z noveho odkladacieho priestoru kde sa mi skvelo sprace mobil a simpsonova fotka z podpisu pre pripady najtazsej nudze.
Ale aby som len nevypraval vkuse tak nech sa paci foto. Ak to niekomu pride grcne, aj tak vzdy lepsie ako tomikadzeho tapacir

Jedine teda o co som prisiel su hodiny. Ale mam tazko tam kde slnko nesvieti, lebo radsej budem od euforie kyvkat hlavou ako chodit na cas. Kto ma pozna dosvedci ze nedochvilnost ma definuje (v skutocnosti ma vzdy nieco zdrzi a nikdy to nie je moja vina! #tomuver) takze si dovolim tvrdit ze uz mam z pajty tazky individual...
Specialny odstavec pre Tomikazeho ako som slubil. Pocuj som si na teba spomenul ked som si bral to svoje 80W sustitko. Tych 800W co spominas tam mas asi tazko, hoc nie je to nemozne, ale woofre o takomto vykone, !nehovoriac o zosilovacoch! stoja strasne palky. Tych 800 je marketingovy vykon, alebo technicky povedane spickovy (narazovo zatazitelny na MAX). RMS tipujem 150-200W. Ale myslim si ze hrat to bude fajn a nebude mat problem rozrezonovat diely ktore maju volu. Vsak vykon to bude mat 2-2.5x vacsi ako moj. Povedal by som ze mozno aj trosku prehnane silne kedze ostatne repro nemas zivene zosikom. Btw budes tam mat aj kapacitor? Ja si planujem dat, odporucam aj tebe kedze mas este vacsi vykon.