... všetko o BMW ...
jararak napísal:hesy, neviem ci v tvojom okli je nejaky kopec na ktory sa musis stverat, ale robi to svoje, hlavne este ak motor je studeny
dalsia vec je zrychlenie, das tomu 2-3 krizovatky po obmedzovac a pozri si potom spotrebu
Arnold napísal:Ako je tedy mozne ze dnes som v PO behal so spotrebol 8.5L? (Automat TDs )
jararak napísal:vsetko je to o style jazdy, ja som bol zvyknuty z benzinu ze slapnem, skoro obmedzovac, skoro obmedzovac na dvojke, dobre to mame 120 takze uz len 5ka a bubleme dalej.
s tou 530d musis nato inac, zaradis, ona si buble a krutak ta tam dotiahne, preradis a tak dokola, si tam o sekundu neskor ale s brutalnym rozdielom, samozrejme staci pri 1700 otackach troska pritlacit nech pretoci lopatky turba uz len kontrujeme pomedzi ine auta.
rozmer gum vela nespravi - 225/55/16 som spravil 6,6 ke/ba, teraz mam asi 6,8 na 245/40/18, mam obutie allround, nie ako na 3er. je pravda, ze robim prevazne dialnice momentalne ale r1 a d2 pod 135 gps som nesiel a mimo som tiez mierne prekracoval.
pri stihacej jazde kedy som bol pri auparku v ba 20:15 a v kosiciach pri tescu 23:43 - nasledne Po sad stanica 23:54, to uz bolo o inom, ale tiez to nebolo cez 9 litrov a do tankovania som spravil7,8 z toho
cely rozdiel v spotrebe je neist na vykone ale na krutaku, teda asi tak na pol plynu a hned je spotreba uplne niekde inde :), akurat ze to nieje az tak adrenalinove potom :)
ViktorDDD napísal:chlapci optima je kus iná batéria ako tie bežné, red top 50Ah má štartovací prúd ako bežné 100Ah batérie![]()
aj single vanos sa vie kaziť, zbehni s tým tvojím single vanosom na brzdu a výslednú krivku točivého momentu porovnaj s grafom z výroby, budeš moc prekvapený![]()
Arnold: s tds-kom (manuál) celý deň v KE a výsledok do 8l, takže s automatom 8,5 je tiež pekné
csuka530d napísal:no ty kokso teraz tu bateriu studujem . nemal som ani šajnu že take existuje .![]()
http://www.autobaterie24.sk/optima-red- ... 2-12v-50ah
ak mám kúpit 100 AH vartu silver za 140 Eur tak radčsej doložim a mám elektrocentralu v podobe OPTIMA