... všetko o BMW ...
Risho_21 napísal:Jaro dobre na pravidelne trasy ke-ba nech... Ale do mesta jednoznacne benzin.
A ty co jazdis za 7l a 323pod 10 nejde, ja jazdim za 13 a vedu z toho nerobim a pisal som ze ak som zid alebo proste na to nemam, pri dnesnych cenach benzinu aj nafty jazdis najlacnejsie na plyn! A mozes mat aj 3l spotrebu na tej nafte... A benzin bude vzdy zivsi a krajsi zvuk bude mat, vo volnobehu ho nieje pocut a pri tankovani sa rozjimam nad vonou benzinu xD
Kdez to nafta tam je vyhodny asi tak tah a nizka spotreba a pohodlie na dlhych trasach ze nemusis casto navstevovat pumpu ale su tu nevyhody... Vysoka starostlivost o turbo, dlhe zohrievanie, zimne starty tomu nerobia dobre, vo volnobehu to huci jak traktor a ked podradim ta za mnou cierny kudol dymu(neviem ako u CR, hovorim o 2.5tds) Takze ako vravi moj laicky mozog. Diesel do mesta neeeee
ViktorDDD napísal:
to že je kopa tém s problémami s M57 motorom je asi kvôli tomu že minimálne polovica keď nie 2/3 e39 jazdia s týmito motormi, a viacej motorov = viacej problémov
Risho_21 napísal:5er nezrobí v meste pod 10 ani keby si sa posral a mal najnovšší motor v tom.... to auto je ťažké, fyzika nepustí...