... všetko o BMW ...
TT-SIMIK napísal:Na diagnostike.....
TT-SIMIK napísal:Menil si ?
Snimac tlaku na rampe?
Regulator tlaku na cerpadle?
Konektor na rampe?
Pise maximum rail pressure extented?
SO-DEVIL napísal:Tento papier mi dali na diagnostike este prvy krat. Tohto tyzdna som bol na diagnostike zas a ukazalo tu istu chybu 4496 zase (len nerobili merania) takze ta stara chyba pretrvava vzdy a nieje odstranena(idem dneska robit flastickovy test aj pri 2000 a 3000 otac, uvidim co a ako)
SO-DEVIL napísal:Takze chlapci flastickovy test (aj pri 3000-4000ot.)ukazal ako sami vidite ze vstreky by mali byt ok...posledna moznost co to moze robit je podla mna fakt to podavacie cerpadlo. Vymenim ho a dam vediet. Ak by niekto mal na predaj dajte vediet.
SO-DEVIL napísal:co si myslite o tomto???
"tak pani mechanici vyte cim to bylo ze to porad ve velky otacka nebo pri seslapnuti plneho plynu vyplo nevite co mala dirka v hlinikove trubce ktera jde od intercoleru do sany proto to porad vyplo vyreseno oprava za 300 stovky"
Nasiel som to na jednom ceskom fore...Mohla by to byt pravda?![]()
Cela debata:
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=45
BrunoSoprano napísal:
že by? neviem,to by aj syčalo a čmudzilo do čierna.Ked je prasknutý intercooler alebo nejaká diera niekde,zvykne sa to ozývať jak Had syčavýNa e46ke som mal prasknutú hadicu cca 2 cm trhlina a neskapalo to ani vtedy,len sičalo a dymilo, M57mička by nemala byť až taká háklivá na také veci v hliníkovom sacom potrubí nemá žiadny snímač ,že by skapala na malú prasklinu alebo dierku , ale však popozeraj,preistotu,možno niečo objavíš,však ked to mal čech na e39 a jemu to skapínalo,možno to bude aj tvoj prípad
. Egr máš off, zablendovaný?