... všetko o BMW ...
csuka530d napísal:no ked je sanie dole aj tak to ide debilne von dosť nahovno je prístup na tie 2 sroby ale dá sa spredlzovakmi.
z rampy neide von nafta pri výmene tlakového cidla pretože je tam pružina a pri vyšrobovani pekne uzavre vývod.![]()
no skus to vymeniť precistit a daj vedieť ak to bude robiť nadalej tak vstrekovače treba premerať , staci diagnostika + rucne stručne prepady zmerať podla toho zistíme co je vo veci.
csuka530d napísal:regulator paliva je na CR a snímac je na rampe.
vstrekovač sa len mení kus za kus netreba nic programovat do RJ u týchto starých m 57 kách.
vstrekovač si vymeníš aj sám ked zvládaš regulátor tak aj to ovšem ak nebude zahnitý do motora ale predpokladám že bude predface nemali tesniacu gumicku na vstrekovacoch , tak sa tam dostava bordel cez stvrdnuté tesnenie veka hlavy a zahnie to . najma 5 a 6 valec.
v tom prípade potrebujes reverzné kladivo a rambo ruky ale dá sa.
ked máš stastie tak idú von prstom ak nie tak smola.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale nepredbiehajme a nestrasme najprv zisti príčinu .
tie prepady sa meraju lahko najdi si niekde v mojom príspevku je opísané ako to merať bmw5-e39/530d-uz-mam-rad-bmw-vyriesene-t72512.html
vela stastia
rancsodavid napísal:Klepanie mozu robit hydrostely ale aj vstrekovac pred smrtou.
csuka530d napísal:Predtym ako tam chces naladovat nieke pouzite vstrekovace
Tak ti ich doporucujem dat na stolicu nieje to velka palka a budes vediet ze su v poriadku.
SO-DEVIL napísal:No chlopi takze tak![]()
![]()
dneska som sa s tym je..al 3 hodiny nakoniec som vybil so sekacikom tie skrutky na regulatore lebo nesli povolit ani bohovi...pristup na P!!! po vymeneni som to vsetko zlozil (vymenene je: regulator na CR + snimac na rampe...nove) isiel sa previest a vsetko bolo OK od radosti som s handrou pekne vyutieral motor plasty atd... a teraz som sa siel previest a dupol na to a JEE...B zdochlo
![]()
![]()
myslel som ze s nim buchnem do prveho stlpa!!! je to strasne tolko roboty a nic z toho...Vsimol som si ze to robi presne tak: idem uplne pomalicky a zrazu dupnem na plyn, prva rychlost OK a druha rychlost ako sa dostane nad 3 tis otacok prestane tahat a zdochone a rozsvietia sa kontrolky...ked sa to stane a pustim plyn tak otacky v rychlosti klesnu otacky a bum koniec zdochne hned ale ked som plyn drzal naplno este stale aj po tom "zdochnuti" tak otacky klesali pomalicky dole a az potom zdochlo auto...som uz zufaly z toho...zacina ma to strasne srat uz!!!
![]()