... všetko o BMW ...
airbrushdoc napísal:Na vsetky otazky mas v podstate zodpovedane, a ta hudba naozaj zakladna, zosik je v radiu, vzadu len CDmenicAle zas mas miesto na osadenie novej hudby bez toho aby si vymyslal kam to das. lebo v lavom zadnom blatniku mas plno miesta. Ale teraz pories podvozok, skontroluj vsetko kolo motora, staci dat dole tie kryty vrchne a posvietit dokola motora ci nahodou netecie dade olej a pod. dobre je pozriet aj pod autom na jame alebo zdvihaku, ci kolo prevodovky nieje olej, v akom stave vyfuk, ci niesu prepalene pletence, lebo moze to byt naznak upchatych katov. Pocas jazdy ako ti piska turbo, lebo ak pocujes nieco ako pocicajna sirena cize take zavijanie tak moze byt turbo uz nacate. Proste vsimaj si vsetko, zvuky, vrzgania a pod. aby si vedel vcas identifikovat chybu a vcas to poriesit, lebo potom budes investovat ovela viac.
EBOLA napísal:ja som si povedal, ze ked si uz rit vyvazam na päťke tak zainvestujem![]()
tomikadze napísal:
ked uz sme pri zavijani... uz som to tu riesil ale nic moc sa navyriesilo... to huuuuu fakt ma irituje... nikto nic ani tusenie???
https://www.youtube.com/watch?v=9yj6VD4 ... e=youtu.be
EBOLA napísal:matuloo mal som obycajne dvojriadkove radio. nic nebolo treba tahat. len som vybral stare radio, nasadil redukciu ktora k tomu bola a hotovo
ale ako som pisal, tak jediny problem nastal s DSP. ale aj to som vyriesil a uzivam si vymozenosti modernej techniky za "par drobnych"
Paky napísal:Nazdarte.Zdá sa mi že po resetnutí automatu to preradzuje trocha neskoršie,a vytáča to do vyšších otačok a tým padom pri rozbiehani spotreba vylietne aj nad 20l..Jak to hodím no normálu kua?