... všetko o BMW ...
EBOLA napísal:ja som si povedal, ze ked si uz rit vyvazam na päťke tak zainvestujem![]()
PetoK napísal:Paky, pocuvaj, len taka zakladna vec, mas uz vobec vodicsky? Ked pises ze si ho dostal k 17...
airbrushdoc napísal:Radio a multimedia je celkom bohata kapitola, a neraz sa tu rozoberala, takze teba urcite zaujima kedze si mlady a urcite hudba nieje druhorada v aute. V kufri nalavo by si pod tapacirmi mal mat ten cd menic a dalsie moduly, aj to tam mas tak je to dobre, lebo ku kamere je vyhoda tv modul, ale ked mas to radio neviem ci ho ta budes mat. A samozrejme ten palubak 16:9 je fajna vec. Problematicke bude to cele pozapajat ak to budes chciet, lebo nema kabelaz predpripravenu. Je to nadlho. teraz pories machanicke veci, diagnostiku neviem kto, ale na facebooku je bmwklubvychod, vacsina clenov z okolia kosic a presova, takze sa prihlas a mozes zistovat, stale sa robia stretka skoro kazdy tyzden, tak sa clovek dozvie najviac :)
EBOLA napísal:myslim, ze ani dynavin nezobrazuje udaje. toto je najvacsia nevyhoda aftermarketov.
naucil som sa s tym zit. potrebne udaje vycitam z palubaku, a nic take podstatne uz na mid nieje.
paky fakt sorry za OT