... všetko o BMW ...
csuka530d napísal:uz tým ze tu riesis 240 koni je chujovina a k ostatným sa vyjadrovat nebudem
mudry niesom len natolko co mi tu VAZENY CLENOVIA (pretoze mne vela pomohli ) poradili a naučili
a samozrejme z vlastných skusenosti viem len zdôraznovať a vyvracať bludy ktoré tu mnohí a vadcsinou noví uživatelia prispievajú.
ak ti to opravdu žere len tolko tak som len rád a klamaním zavádzaš sám len seba ostatným je to takmer uplne jedno a ozaj sa tešíme s tebou.
v žiadnom prípade nechcem zapárať do teba ale pochop aj ja som sa chválil pri kúpe 3 L d že mám spotrebu 6.5 litra podla BC až kým som to neprerátal na ozajstné litre čo natankujem a vyjazdím a ver tomu že sa s tebou smiem staviť , že ti nalejem do uplne prazdnej nadrže 6.5 litra a s nakladanim nezajazdim ledva 60 kilometrov . to je isté .
ptz napísal:
hehe, po prve 240 k je daka iluzia a spotreba 7 l, mozno ked sa spustis na volnobeh dole strbskym plesommimo mesto je ta spotreba mozna ale v meste ani nahodou
csuka530d napísal:robino neviem ja som z NZ priamo a jazdi moje auto so zenou kazdý den po NZ a nikdy nebola spotreba tak nizko ako opisujete možno mám vylágrovaný motor ale po meste na BC 7.2 a real 8.5 ked jazdí žena
pritom mám skontrolované vstreky s perfektným hodnotami a ostatne je tiež v poriadku okrem vibrovaní na prednej náprave.
Rudo ZM napísal:Páni,ja teda neviem ale na kieho čerta si niekto kúpi 190-koňový 3-liter a potom s tým jazdí pod 1500ot???Nerozumiem
Na takýto "streetrace" sa skôr hodí koncernové Sdi
A to nehovorím že pri takých otáčkach je turbo len zbytočný kus liatiny