... všetko o BMW ...
jararak napísal:Jaj, ale ja som myslel sanie z M50 525i. To je ine a aj som si to prave precital. Chalani v Nemecku to robili na 3er. Ale docital som sa, ze auto sice bude rychlejsie, super toci vo vysokych otackach, ale zasa zoslabne dole a strati tam par Nm. Cize to nechcem, kedze viacmenej jazdim v meste a tam tu rychlost zrovna nevyuzijem. Ono, nejde mi az tak o vykon, ale normalne nemozem prekusnut to, ze ten 2.8i ma taku rezervu. Chcel by som sa s krutakom dostat cez 300 Nm. Mozno chip by dopomohol.serwo, vela zalezi ktory mas motor, ci mas pred alebo pofacelift (singel vs doublevanos), ak sa ti zda byt slaby a nahodou nemal pretesnovany vanos, odporucam ti to, nadobudnes spet nieco z krutiaceho momentu
ze vymenis sanie z 523, 525, ee tade cesta nevedie, 523 (akoze m52b25) ma to iste sanie co ma 528 (akoze m52b28), nezalezi ci sa jedna o singel alebo doublevanos
sanie z 525 (akoze m54b25) nemozes dat, niezeby nepasovalo, ale ma v sebe DISA klapku a ta ma viac problemov ako uzitku (nieco ako swirl flaps u dizla), taktiez nanu treba mat rj a ta seriova u m52 to urcite mat nebude (ine by to bolo kebyze disu uz mas, niektore posledne m52b28TU to mali)
cesta vykonu vedie cez vyfuk, skus ten (zvody a tak dalej :)
Rottwa napísal:Ked som mal LPG, tak v podzemnej garazi som bol furt (samozrejme, ze nalepky som na aute nemal) a dojazd som mal v priemere 700 km.Jaro, velmi pekne napisane. Plne suhlasim a obdivujem volbu 530d a k tomu E36 M52. A ak nechcete zivit dve auta, tak rozlucka s podzemnymi parkoviskami a maly dojazd su dve negativa, ktore ked ozeliete, tak urcite chodte do LPG...ale to uz radsej 540i.
Rudo ZM napísal:Ak niekto zajazdí s M57 pod 7l,tak je pán3liter nieje motor na spotrebu.Štandardná spotreba u tohto motora je cca 8-10l.Inak 7kW rozdielu nieje nič podstatné.Technicky je rozdiel len v drobnostiach a softe,pokial je mi známe....
JetSlider napísal:csuka530d si mi nejaky mudrytak ako neviem preco by som mal v tomto klamat teraz mam taku priemerku 6,3 pred čipom som mal 7,4 je to real ale tak vysvetlovat ti to tu nebudem a ked niekto tu povie ze takyto motor neni na spotrebu tak sa smejem sak zmestit sa s nim do 7 litrov je parada a s vykonom nejakych 240 koni