... všetko o BMW ...
Rudo ZM napísal:Ak niekto zajazdí s M57 pod 7l,tak je pán3liter nieje motor na spotrebu.Štandardná spotreba u tohto motora je cca 8-10l.Inak 7kW rozdielu nieje nič podstatné.Technicky je rozdiel len v drobnostiach a softe,pokial je mi známe....
DrakulaVladimir napísal:ak chces jazdit po meste po Ba tak fakt ten 530d je napcuv na take vozenie,kym sa premiestnis niekam tak ten motor mozno ani nezahrejes,jazdil som z naftakom 2 roky po Ba 320d ale byval som vo Svatom juri cize tam sa to este ako tak oplatilo ale uz byvam viac v meste a preto som sie do benalu +lpg :))
robino napísal:No s tym zohriatim nemozem s tebou suhlasit..mal som webasto a po 1 km motor zohriaty...a ked som dosiel domov do garaze o cca 22.00 tak rano o 7.00 co som sa cudoval stale kontrolka teploty bola asi 1cm od minima......mal som vela aut dieselov a cim vacsi obsah tym sa teplota lepsie drzi aj ked motor nejde....a aj sa rychlejsie zohrievaju aj bez webasta...tod moj postrech :)... ale chcem ist tiez do benzin LPG.......ale zasa ten krutak nicim nenahradis...ak tak vacsim benzinovym obsahom alebo turbo benzin..to uz je zasa ine kafe....
Rottwa napísal:Kolko litrovu mas nadrz a kde ju mas ?
DrakulaVladimir napísal:myslim tym ze ak sadnem do studeneho motora pri strkovci a odvezem sa do centra cez mesto k Tesku co je cca 6 km tak mi nehovor ze motor bude zahriaty na prevadzkovu ! a potom ho vypnem a za hodku zase spat..spotreba bude dakde pri 9-10L pri takomto jadzeni