... všetko o BMW ...
"teraz mam BMW 525d r.v.2004 kamby automat-tiptronik."
v profile ma 525ix a to nemecko tam bolo spomenute asi tak stokrat, ako keby to bol niekoho sen..."jedna sa o BMW 525D/170ps.r.v.2003"
6zylinderBMW napísal:Trafil si do cierneho! V Nemecku jazdim uz tak dlho a casto ze by som si zasluzil uz aj ich obcianstvo, no malokto tam ide nad 200km\h! Naviac nieje pravda ze oblubou kupuju z ameriky dovezene europske auticka, akurat tak moslimovia co tam talianov navozia! Ale je radost citat tuto temu, tie neuveritelne pribehy nasich klubakov! 525 ide lepsie ako 530, uff tak snad 520 vyprasi uz M5! Ak niekomu pojde auto rychlejsie o 2% ako udava vyrobca tak si myslim ze keca alebo ma divne gumi zo srotoviska!
Mam 530dA, stvrty rychlostny stupen potiahne max. na 190 ale maximalka je uplne presna ako udava vyrobca 227km\h pri touringu! Spotreba na dialnici sa pohybuje okolo 8,5 litra a doma jazdim mimo dialnic do 12 litrov, samozrejme nejaz
dim na spotrebu ale dynamicky a rychlo.
csuka530d napísal:Konecne vysla pravda najavo
530d 142 kw dialnica bez problemov 230. Viac neide
spotreba ako nadomnou len v meste mam 10 litrov. Po novom
csuka530d napísal:No kamarat moj ak mas spotrebu v meste 7.5 litra na 100 vku tak ti darujem moje auto verejne tu na klube
ale ak ho nemas co som si isty tak aby bola sranda verejne ho na klubovom zraze podpalis moze byt?!
Nie jedno ani dve 530d som mal pod rukou a viem ze v meste si to svoj diesel vypyta tak ta prosim never tomu coti BC pise
s pizdravom Gabriel
6zylinderBMW napísal:Preboha, to auto tlacis ci ta niekto taha? Prepac ale mi tu hovorime o dynamickom rozbiehani respektivne full gas, ked nemas turbo doma vo vitrinke! :) Osobne nemam auto a ani nervi aby som kukal po spotrebe. Ja si teda tri litre naozaj uzivam,cez dve kila tomu vytnem hocikedy....
csuka530d napísal:No kamarat moj ak mas spotrebu v meste 7.5 litra na 100 vku tak ti darujem moje auto verejne tu na klube
ale ak ho nemas co som si isty tak aby bola sranda verejne ho na klubovom zraze podpalis moze byt?!
Nie jedno ani dve 530d som mal pod rukou a viem ze v meste si to svoj diesel vypyta tak ta prosim never tomu coti BC pise
s pizdravom Gabriel
6zylinderBMW napísal:Aha, no rad by som sa s tebou zviezol, naozaj lakava ponuka... Mam pocit ze vzdy tu budu dve skupiny klubakov, jedny co jazdia za malo a druhy za realitu, obidve strany maju tip top motor a jazdia rychlo...Teda divna zahada! Rychlo za 7,5 litra, no mam nalietane asi 2.000.000 km ale zda sa ze pred tebou davame viacery klobuk dolu! Podla mna by tu niektory zajazdili z M5 tak na 8,2 litra a mali pri tom poriadny vietor vo vlasoch....Nikto mi nenahovori ze tu niekto ma mensiu spotrebu pri sportovej jazde ako udava vyrobca pri kludnej jazde, uz sa zobudte! Vase stroje zeru a nepojdu 250 a nemate ziadne obmedzovace rychlosti ani v 2,5 ani v 3,0 litrovom motori!