... všetko o BMW ...
airbone napísal:.. mala na plexi budikoch nejaku okruhlu nalepku "210km/h". Mysli ze toto mohlo znamenat najskor ze auto ma obmedzovac na 210kmh, naco ine by to bolo???
dodiiik napísal:neviem maximálku som neskúšal, ale bratranec ktorý mal auto od novoty, bol schopný dať 240 na 530d.... ale podla mna po rokoch, sa nejaké koníky vytratia..
A to čo opisujete, môže mať niekolko dôvodov, ale určite nie obmedzovač, treba si uvedomiť, že tie maximálky rovnako ako aj spotreba sú merané v ideálnych podmienkach, u nového automobilu...
Preto ten údaj po rokoch stráca na vypovednú hodnotu, podla mňa môže byť auto v 100 stave ale nikdy nebude v stave nového automobilu a tam je pes zakopaný... Stačí mať kúsok zasratý palivový filter, kúsok kúsok staršie čerpadlo jedno z troch, a problém je na svete.... O vstrekoch nehovoriac...
Ložiská, premazanie súčiastok.... a všeličo iné to je môj názor, žiadna veda v tom nieje :)
eerror napísal:A este k spotrebe od 5,6 do 8,0 viac mi palubny este neukazoval ale kamarati moji ci sportova jazda ci dialnica 150km/h - 170km/h proste nenormalita ....
Bischoo napísal:
No hold smola moja 530d ide tak 217 ani nie 220 :)