... všetko o BMW ...
pelo napísal:Ked prestane tahat, ide na vsetkych 6 valcov, alebo nie? Ak nie, mohla odist zapalovacia cievka na niektorej sviecke, cize by to nemalo ziaden suvis s tou vycapovanou nadrzou. Ked blbne, svieti nejaka kontrolka na budikoch? Bude to treba napichnut na diag.
Kazdopadne, pokial si ho len teraz kupoval, vymen palivovy filter, aj tak to bude treba...
pelo napísal:Nesvieti Ti kontrolka vyfukovych plynov, ked to brble?
Treba diag, moze byt problem aj so snimacom na vacke, sporadicky vypadava signal, alebo nieco na ten sposob...
hessy napísal:pokial to je ako na e34 ze si isiel na poslednu kvapku benzinu tak to moze byt aj ben. cerpadlo minimalne na e34 takto odchadzaju cerpadla ako na beziadcom pase. Cerpadlo na odchote sa mne prejavovalo tak ze ked som pridal tak auto vynechovalo a ako keby islo na 5valcov taky brblavy zvuk. Skusil by som pozriet to cerpadlo.... Ked si to takto vyjadzil az na nulu je to viac ako pravdepodobne... mne sa to tiez na M50-ke 110kw stalo tiez a aj dost ludom na M30 motorch to robi
pelo napísal:Moze byt, pokial mas ASC. A inak co im to vyhodilo pri Vanose?
pelo napísal:Ohladom Vanosu napis jararakovi, ma pretesnovacie sady. Vymena je jednoducha, ja som to robil uz na oboch mojich autach a bolo to treba, tie stare tesnenia boli uplne zodrate a tvrde, piestiky behali uplne volne...
VLADKY242 napísal:snimač kluky blbne- tak by som to tipol