... všetko o BMW ...
PetoK napísal:Ja si myslim ze mas uz biedne podavacie cerpadlo pod soferom
BrunoSoprano napísal:
no šak ,ale keby čerpadlo pod vodičom už je biedne,tak by neišlo jak raketa do 5000otáčok/min,keď odpojím konektor tlakového čidla z palivového filtra. Ono výkon má,ale ked je to čidlo zapojené,tak skorej dáva pokyn aby motor prestal ťahať,respektíve skorej obmedzí dodávku paliva .To čidlo je velká haluz,dôležitá vec,teraz mám dve,jedno nové,a jedno staré,obidve sú funkčné originál BOSCH. Len tak z haluze na skúšku som ešte skúšal ,Nové som nechal namontované na filtry, druhé som zapojil na konektor,aby mi nesvietila kontrolka DDE a ked som sa išliel previesť,tak to auto nemalo vôbec výkon a dalo sa vytočiť iba do 2500ot. Takže tí čo majú problémy s výkonom,radím odpojiť ho a odskúšať jazdu bez neho ... Vyskúšam kúpiť Mann alebo Bosch filter ako povedal Simik a uvidíme...
Lebo mal som tam nejaký anglický,ten robil hovadiny,teraz som dal Meyle,pustí o 500-700otáčok viac,ale stále to neni tak jak ked som tam mal originál filter,ked tlakový senzor obmedzil dodávku paliva až pri 5000ot. Vďaka za rady.
csuka530d napísal:Preco si to myslis ze je cerpadlo pod vodicom OK?!
Zmeral si ho?!
Ked je v aute 3 rocny bosch filter zasraty od necistot neverim ze ma lepsiu priepustnost ako novy bars aky neznackovy filter!
Zmeraj tlak dopravneho cerpadla ma mat 5 barov min je 3.8 potom uz auto rapluje.
Daval som uz rozne filtre ake mali po ruke a nikdy nebol problem .zmeraj tlak .
Milosss napísal:Podľa mňa je to len v tom čidle. Proste je v prdely aj to nové čo si skúšal. Čerpadlo ak ti potiahne do obmedzovača, tak by malo byť OK. Ale zmeraním nič nestratíš. A filter podľa mňa nemá na to skoro žiaden vplyv. Mal som starý hádam 6 ročný a auto išlo úplne normálne. Takže by som šiel cestou snímača.
TT-SIMIK napísal:Ak to nepôjde dojdi a kukneme to...))
starynovy napísal:"takže meyle je ešte lepší ako drahý MANN " To co je za vyplod?V pokazenom aute posudzovat kvalitu filtra na zaklade toho ako moc ide vytocit. lol