... všetko o BMW ...
VLADKY242 napísal:Ked sa zohriva minus pol tak treba pozriet ukostrovacie kable od baterie na kasnu a blok motora respektive prevodovku. Popripade vymeniť za noveinak dnes som zistil asi tiez jednu zaujimavu vec... nemohol som nastartovat samozrejme ked bolo auto zohriatetak som skusil kable na baterke a minus bol uplne horuci, pricom plus uplne studeny.. moze to nieco znamenat?
zle ukostrenie?.. prebija kdesi +?
xtreme napísal:VLADKY242 napísal:Ked sa zohriva minus pol tak treba pozriet ukostrovacie kable od baterie na kasnu a blok motora respektive prevodovku. Popripade vymeniť za noveinak dnes som zistil asi tiez jednu zaujimavu vec... nemohol som nastartovat samozrejme ked bolo auto zohriatetak som skusil kable na baterke a minus bol uplne horuci, pricom plus uplne studeny.. moze to nieco znamenat?
zle ukostrenie?.. prebija kdesi +?
VLADKY242 napísal:Od baterky ide kusok na kasnu a z kasne na motor alebo prevodovku
xtreme napísal:VLADKY242 napísal:Od baterky ide kusok na kasnu a z kasne na motor alebo prevodovku
no, kamos co robi elektrikara v kii mi hovoril, ze kusok z baterky ide na kasnu a z kasne (z tej istej matky ktorou je prichyteni minus od baterky) ide na prevodovku.. dnes som to kukol a ten kusok od baterky ide sice na kasnu, ale odtial nic... som zvedavy kde najdem ukostrenie motora.. fuckin´hell..