> poradis mi na ktorom som to mal merat?
> myslim ze som to meral ne 20mA, ale teraz uz si nie som isty.. keby to bolo na 200mA, tak by to asi predstavovalo 2,4, tak uz by asi bolo jasne co to vybija... hm?
no daj si to najlepsie na 10A a myslim ze musis prehodit cerveny
kabel do tej strednej dierky..
aspon na tych obycajnych merakoch to je tak..
malo by stacit aj 200mA, ak das 20mA tak by malo ukazovat pomlcku ak mas vacsi odber ako 20.
ale ak pustis nejaky pazravy spotrebic tak ti zhori poistka v tom meraku, takze racej tych 10 A..
> a nevies co je na tej 22-ke poistke zapojene..? som si stiahol to etm, ale su tam same schemy a som z toho kapenku out .. dik
to neviem, ale na e36 to mam na kryte poistkovej skatule napisane ze na ktorej poistke je co zavesene..
ked nenajdes tak to skusim pohladat v tom ETM..
> ps: som na teba cakal skoro cely den, kym odpises

asi o 2 som to vzdal
sak len teraz su dve

chodim vacsinou vecer a cez vikend raz za den..
> inak som uvazoval nad jednou alternativou.. auto mi startuje super ale len ked je studene, ked sa zohreje, naskoci na taky 3-4 krat.. tym by sa mohla bateria oslabit, a keby ju nedobijalo, tak by sa mohla vybit, nie?
> a nevies mi poradit preco to tak blbo startuje? ked je studene ako benzinak , a ked je zohriate, ani bohovi..

[/quote]
fuu, no to ti asi neporadim, ja som benzinovy, nafta nevim ani jaku ma farbu
a ja lubim do dieslaka natankovat benzin, naposledy nastastie len 8 litrov kym som sa zobudil,
tak som to naplnil naftou do plna a afto to prezilo..