potmehuth drzim palce teda u inej automobilky

lebo moze si hocikto tvrdit hocico, takto to funguje VSADE. je jedno ci mas audi, bmw alebo mercedes.. a ako vidim tak pomaly aj najspolahlivejsi japonci tiez? :-O a F10 za 85-90 je vazna utopia uz teda

ked kupujes take auto za 20 alebo menej so 100 000+km ktore uz nema zaruku, tak bohuzial, beries na seba nasledky ktore s tym idu. ano, volakedy to bolo ze kupujes auto so 100-150 tisic km a do 200 000km budes mat bez problemov uplne (tak som kupoval E46, a uz vtedy to nebolo celkom tak sice

), teraz sa to asi posunulo s tymi kilometrami smerom dolu, tak z 200 na 150 mozno.. ja som tiez na to picoval, ze kolko hento hentam treba este toto musim vymenit a toto sa zase dokurvilo atd. teraz mam vpici ked chcem tak vytiahnem V8 ale inak sadnes a ides. jednoducho taky je svet automobilizmu dnes, deli sa na dve skupiny, mas zaruku alebo nemas.

a ked nemas, tak mozes stresovat. ked mas, tak je to cele o nieco jednoduchsie aj v pripade ze sa to kurvit bude. zatial to aspon mne za to stalo. a kamosa som teraz tiez prehovoril, namiesto 5rocnej 640d so 110 000km za 38k kupil 1.5 rocnu 320d s 12000km za 30k. a je vysmiaty. lebo pri tej 640ke by sa mozno scvokol v servise za 5000km, takto sadne a ide. dovi dopo.
markusso presne tak, je to tvrda realita bohuzial. ale nieje to len pripad bmw. a kto si mysli ze ano, tak nech sa lubi, vyber je siroky