Potmehuth, nevravim, ze nemas uplne pravdu... ale prave preto som pisal o novych / jazdenkach s malo km, ktore su stale kryte zarukou (a kedze su nove auta cim dalej tym zlozitejsie stroje a automobilky su z roznych pricin pri vyvoji / vyrobe nutene zohladnit faktory, ktore s technicky dokonalym motorom nemaju nic spolocne (citaj, su viac nachylnejsie na rozne vady...), tak si radsej priplatim za tu zaruku)....
zial, vsetko smeruje k tomu, ze ked sa predlzena zaruka bude chylit ku koncu, dam auto do autorizaku, necham ho riadne preverit a vymenit, co treba a pojde z domu, idealne este kym zaruka skonci...
akoze vyvalit povedzme 85t za nove auto (a povedzme byt skrob a nedat dalsie 1-2t za 5-rocnu zaruku

) a po 2 rokoch a 1 dni mi prdnute cerpadlo rozseka celu palivovu sustavu za 5.500 eckok, tak to fakt musi nasrat....

ale ako som pisal, kedze automobilky su dnes stale viac tlacene do technickych rozhodnuti, ktore by za inych okolnosti asi nikdy nerobili, tak sa to hold niekde odrazit musi....
BMW pouziva najnovsie technologie a ukazuje cestu inym (nepremiovkam), takze sa asi niekedy dostane do vyroby aj vec, ktora este nebola celkom dokonale dotiahnuta (napr. motor N63 50i...)