... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, b0ris, barabas, alfi666
Cannon napísal:Ved práve, mne to príde úplne v pohode, nemam s tým problem.
bruno75 napísal:Viem, ze podkopnutim sa kufor zavrie, ale ja som hovoril o zamknuti celeho auta a to pokial viem kopnutim nejde, ci...
bruno75 napísal:My viiime....![]()
Ja hovorim o situacii: dojdem niekam, vystupim z auta, vyberem veci z kufra a jednym dotykom zatvaram (zamykam) kufor aj auto...
stanleyy napísal:ja to robim takto:
vyjdem z auta, zamknem ho podrzanim ruky na klucke. dojdem ku kufru, 3-4 krat pokopem (lebo na 1. krat to nikdy nejde), vyberiem veci, 2-3x znova pokopem a idem prec...
bruno75 napísal:vyskusam, ale myslim, ze na sedane to nebude take tragicke ako na kombajne (predsa len, veko kufra pri otvarani nepresahuje obrys auta o tolko ako dvere touringu...)
je inak dojemne ako sa pani inzinieri staraju o bezpecnost uzivatelov... skoda len, ze nedoriesili aj ten zamok kufra, co trci dovnutra... uz sa mi par krat stalo, ze som si celkom slusne dr**l hlavu ked som nieco vyberal z kufra a nahle sa narovnal.....![]()
o tych dvoch zakernych hakoch (poistky proti otvoreniu), co trcia z prednej kapoty po otvoreni ani nehovorim, nastastie v motore sa (zatial) tolko nehrabem, obcas sa tam idem iba pozriet, ci je motor na svojom mieste...