... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, b0ris, barabas, alfi666
bruno75 napísal:moje auto je F10 LCI (02/2015), NBT, dovezene je z DE... nevedel som, ze rozdiely medzi verziami pre rozne staty EU mozu byt az taketo...![]()
bruno75 napísal:nie som si celkom isty, ale zda sa mi, ze podobne hlasenie som uz videl aj v inych autach (myslim, ze Audi aj VW) a u Skodoviek nejaku podobnu blbost pisalo aj pri PDC bez kamery... bral som to ako nutne zlo a dalsi produkt Hydrocephalus Bruxellensis...on ten napis asi po 5s zmizne, ale malokedy sa mi chce stat uprostred parkoviska cakat 5s, kym mi kamera poskytne obraz, ktory chcem vidiet...
bruno75 napísal:ak sa to da odstranit, je to iba dobre... pri parkovani "napresno" sa hodi vidiet na predne rohy auta...![]()
a este k tomu ACC, je to sice blbost, ale dal by sa predlzit ten interval, kedy ACC ostane "v pohotovosti" pre rozjazd po zastaveni?
bruno75 napísal:podla tej fotky, co si poslal sa mi zda, ze tvoje auto ma funkciu asistenta parkovania... len pre zaujimavost, ako to funguje, resp. ako to hodnotis ty?
Cannon napísal:Ešte skôr ako Stanley odpovie k tomu Asistentovi, mam ho aj ja. Funguje super, nájde si miesto a potom Ti povie co mas robit :-) Ide pekne k obrubniku, niekedy az bližšie ako by som šiel ja, ale nikdy až tak blízko, aby škrabol disk. Za mna spokojnosť.
Pre uplnost, volantom toči auto, vodic len meni D a R a pridáva plyn podla pokynov. Myslim ze v novej 7er si auto radí, pridava plyn a brzdi samo.
bruno75 napísal:
a pokial ide o vyuzitie parkovacieho miesta? kedysi davno (par rokov dozadu) som kdesi pocul, ze to potrebuje pomerne dost miesta vpredu a vzadu, takze tam, kde by clovek strcil 7er, asistent parkovania vopcha akurat 3er (obrazne)... tak som chcel vediet, ci sa to uz zlepsilo... a ci do buducnosti uvazovat aj nad touto ficurkou...
napr. takto zaparkovat by ten asistent zvladol?
Cannon napísal:Ozaj, nove baworaky uz maju aj priecne parkovanie.
Cannon napísal:Aj tak pre mna najlepšia fičura je podkopnutie kufra
stanleyy napísal:mozno ano, pokial neglitchuje...
to s tou nenormalne velkou vzdialenostou, kde musi clovek stat, aby to otvoril, je fail.
Kundaj to ma lepsie.
Cannon napísal:Tak neviem Stanley ci to ma LCI trojka nejak inak, ale normalne pridem ku kufru, vzdialenost nejako neriešim, podkopnem, zapipa, zablika a otvara. Este sa mi hadam nestalo, aby som musel nacvicovat na 2x
Cannon napísal:ok, najbližšie to skusim, mam Touring tiež