... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, b0ris, barabas, alfi666
stanleyy napísal:maju tam aj ine fajnotky, napr. aktivaciu speed limit pre kazde Fko s navigaciou (aj bez Kafas kamery)
bruno75 napísal:
A Surround View bez kamier nahodou aktivovat nevedia ?![]()
pripadne tiez night vision bez IR kamery....
![]()
bruno75 napísal:Stacilo by mi aj aktivovat Stauassistent (asistent jazdy v zapchach) do mojho auta... V Mnichove sa rozhodli, ze asistent v zapchach (ktory je inak sucastou Driving Assistent Plus) sa neda kombinovat s xDrive...ale ked su ti Rumuni taki sikovni, urcite by to dokazali....
bruno75 napísal:Pisal som o F10, ktoru poznam....
bruno75 napísal:takze bez kamery / KAFAS II to asi bude fungovat tak, ze v obci je 50, mimo obce 90 a na dialnici 130... alebo snad myslis, ze navi obsahuje info o lokalnych (myslim fixnych, nie pocas prac na ceste) obmedzeniach rychlosti a zakazoch predchadzania?! Potom ta funkciu uz postrada zmysel...
bruno75 napísal:ako vravim, F30 velmi nepoznam, ale na F10 od 2013 (a myslim, ze aj na F01 LCI) je Driving Assistant zakladny
bruno75 napísal:(t.j. asistent pruhov a ten protikolizny asistent) a DA+, ktory este naviac obsahuje aj ACC, u aut bez xDrive to ma aj funkciu asistenta v zapchach a myslim tiez aktivneho zasahovania do riadenia pri vyboceni z pruhu
bruno75 napísal:, tato funkcia ale nie je dostupna pre auta s xDrive (predpokladam, ze to je kvoli tomu, ze pohom prednych kolies by sa asi nejako bil s tym servom na "automaticke" korekcie smeru... ale to je len moje zdovodnenie), proste Stauassistent a xDrive sa na F10 naraz neda
stanleyy napísal:Co sa tyka tej "dialnice" do Trnavy, tam mi ukazuje 130 ak si pamatam. Nemyslim, ze to rozpoznavanie zvladne casove obmedzenia malym pismom dolu na znacke.
stanleyy napísal:Driving assistant plus ide objednat vsade - je to len navyse adaptivny tempomat. Ten "asistent jazdy v zhustenej premavke" sa objednava osobitne.
stanleyy napísal:Na X5 aj vsade inde sa dat da, takze to bude nejake politicke rozhodnutie. Asi take ako chybajuci auto-hold na < F10.
Cannon napísal:Viem, čo Bruno myslí, mne sa to zobrazí vždy pri aktivovaní kamery pri hornom okraji... ako je na Tvojom obrazku ten čierny pás
Cannon napísal:ten úplne hore pred autom, cca na šírku auta, možno trochu cez
Cannon napísal:tak už rozumiem, nedošlo mi, že ta oblasť nie je pokrytá, prepodkladal som, že by to ukazalo priestor pred autom, ako to napr. ukáže priestor za, napr. na Tvojej foto.