... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, b0ris, barabas, alfi666

  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
banner
 
Užívateľov profilový obrázok
jararak
Príspevky: 10515
Registrovaný: 13.5.2008
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský
Bydlisko: Ba,Ma,Ks

Re: Kodovanie F30/F31, resp. inych F modelov

Pondelok, 23. Januára 2017, 12:12

chalni, kde najdem VCM backup?
bmwcoding.sk
bmw maps 2019
cic sk/cz
 
Jafar
Príspevky: 123
Registrovaný: 3.7.2016
Auto: F30
Kraj: Bratislavský

Re: Kodovanie F30/F31, resp. inych F modelov

Streda, 25. Januára 2017, 11:54

jararak napísal:
jafar - si chcel riesit ten display, jeden sa mi tu vala.

NO dobre vediet. Ja tam mam HU_Basic. takze to asi nebude slava. Ale aspon mozeme vyskusat.
PLanujem komplet NBT retorfit zaciatkom leta
 
Užívateľov profilový obrázok
jararak
Príspevky: 10515
Registrovaný: 13.5.2008
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský
Bydlisko: Ba,Ma,Ks

Re: Kodovanie F30/F31, resp. inych F modelov

Streda, 25. Januára 2017, 13:27

viem, na nbt sa ucim, jeden mam doma :)
bmwcoding.sk
bmw maps 2019
cic sk/cz
 
Užívateľov profilový obrázok
spikerHC
Príspevky: 406
Registrovaný: 3.7.2010
Auto: F10 530XD
Kraj: Banskobystrický
Bydlisko: Banská Štiavnica

Re: Kodovanie F30/F31, resp. inych F modelov

Piatok, 10. Februára 2017, 13:13

Chalani taka prosba na vas co viete kodovat. Je mozne nakodovat Bluetooth aj na prehravanie hudby ak mi to v aute finguje na telefonovanie aj zoznam mi ukaze ale neprehraje mi hudbu? Ide o f30 mam tam zakladnu obrazovku bez mavigacie ale bluetooth tam je. Dakujem
F10 530XD
EX E46 330D
EX F30 318d
 
Užívateľov profilový obrázok
jararak
Príspevky: 10515
Registrovaný: 13.5.2008
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský
Bydlisko: Ba,Ma,Ks

Re: Kodovanie F30/F31, resp. inych F modelov

Piatok, 10. Februára 2017, 13:56

aky mas rocnik? ak do 2013 ano, neskor uz nie
bmwcoding.sk
bmw maps 2019
cic sk/cz
 
Užívateľov profilový obrázok
spikerHC
Príspevky: 406
Registrovaný: 3.7.2010
Auto: F10 530XD
Kraj: Banskobystrický
Bydlisko: Banská Štiavnica

Re: Kodovanie F30/F31, resp. inych F modelov

Piatok, 10. Februára 2017, 14:04

Je to 2012 rocnik odkial si? A co je vsetko este mozne nakodovat???
F10 530XD
EX E46 330D
EX F30 318d
 
Jafar
Príspevky: 123
Registrovaný: 3.7.2016
Auto: F30
Kraj: Bratislavský

Re: Kodovanie F30/F31, resp. inych F modelov

Sobota, 18. Februára 2017, 17:23

Enhanced Bluetooth mozny len s NBT, alebo CIC resp Entry s Combox. Aj ked zmenis FA A2DP ti nepojde. Skusal som...vselico
Nakodovat nie je problem....ale nepojde to koli HW
 
Jafar
Príspevky: 123
Registrovaný: 3.7.2016
Auto: F30
Kraj: Bratislavský

Re: Kodovanie F30/F31, resp. inych F modelov

Sobota, 18. Februára 2017, 17:24

teraz citam, ze pises zakl.obrazovka bez navi. Teda HU_entry. ....aj nemas Combox. Pozri podla VIN. Tak nepojde.
 
Užívateľov profilový obrázok
spikerHC
Príspevky: 406
Registrovaný: 3.7.2010
Auto: F10 530XD
Kraj: Banskobystrický
Bydlisko: Banská Štiavnica

Re: Kodovanie F30/F31, resp. inych F modelov

Sobota, 18. Februára 2017, 17:54

Nejde veru uz odskusane... :(
F10 530XD
EX E46 330D
EX F30 318d
 
zofli
Príspevky: 3
Registrovaný: 20.7.2017
Auto: BMW 320d F30
Kraj: Bratislavský

Re: Kodovanie F30/F31, resp. inych F modelov

Štvrtok, 20. Júla 2017, 09:58

Zdravím všechny, jelikož jsem na českém BMW foru nepochodil, rad bych se obratil na vás zde. I za cenu ze se projedu na slovensko....

Potreboval bych nakodovat nějaké věci na me F30. Nasel by se zde nekdo za kym by se dalo zajet a on se na to podival?? Ja se do toho nemam odvahu poustet.

Předem mnohokrát děkuji za pomoc.
 
badbat329
Príspevky: 458
Registrovaný: 20.5.2012
Auto: F31
Kraj: Trnavský

Re: Kodovanie F30/F31, resp. inych F modelov

Piatok, 21. Júla 2017, 15:56

napis co potrebujes, niektore veci sa daju aj online
 
zofli
Príspevky: 3
Registrovaný: 20.7.2017
Auto: BMW 320d F30
Kraj: Bratislavský

Re: Kodovanie F30/F31, resp. inych F modelov

Piatok, 21. Júla 2017, 16:08

Tak k tomu kodovani:
1. chtel bych videt aktuálni zarazenou rychlost namísto toho D na budíkách. Neco jako ve sport modu kdy pri rucnim razeni vidim M1, atd
2. pak kdyz drzim na dalkáči otevření sjedou okna a pri zavrení se zase dovrou, tak aby se u toho ten knoflik nemusel drzet. proste podrzim, okna se rozjedou a ja pustim a okna pokracuji
3. rezim plachteni v ECO pro modu
4. zvukova signalizace zamceni /odemčení vozu
5. pokud zapojim do tazneho vozejk ci drzak na kola tak aby se nespoustela zvukova signalizace když dám zpátečku, kamera klidně ano ale beze zvuku
6. odblokovani videa z USB

No a pak jeden dotaz ohledne Connected drive a věcí okolo. Auto je dovezene z nemecka a teleservis a connected drive jsou kdesi do nemecka. Dle servisu BMW pry se to da prenest do čech a pak sluzby funguji. Jenže když jsem volal na BMW tak mi řekli že to u meho vozu nejde?? že prej moc staré či co (konec 2012)?? No a z tech služeb mi jde hlavně o real trafic info. Tak zda to nejde nějak zprovoznit?

Předem díky za jakekoliv rady.
 
xener
Príspevky: 1558
Registrovaný: 15.5.2016
Auto: F31, A6
Kraj: Bratislavský

Re: Kodovanie F30/F31, resp. inych F modelov

Štvrtok, 27. Júla 2017, 12:16

1. nejde
2. toto som tiez este nepocul, videl si to uz niekde?
3. sailing je automaticky ked je v ECO rezime
4. mas tam fabricky alarm?
5. to je dorabane? pretoze ked mas original tazne kupene s autom tak sa prepne do vozikoveho modu, kamera snima nizsie
6. toto je bez problemov

RTTI funguje na NBT, ty mas CIC, takze maju pravdu.
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89
 
zofli
Príspevky: 3
Registrovaný: 20.7.2017
Auto: BMW 320d F30
Kraj: Bratislavský

Re: Kodovanie F30/F31, resp. inych F modelov

Štvrtok, 27. Júla 2017, 18:24

Ahoj, díky za info.

No ty okna takto funguji treba na fordu. Proste když už se rozjedou tak jedou do konce at uz pri otevirani tak pri zavirani. A nemusis stat a koukat a cekat nez se zavrou. Na BMW jsem to nevidel, takže nevim zda to jde. To je prave otazka na zkusenejsi majitele BMW. Ja jsem novacek.

no jeste jednou diky za info.
 
ktozkoho
Príspevky: 3
Registrovaný: 10.4.2015
Auto: F34
Kraj: Bratislavský

Re: Kodovanie F30/F31, resp. inych F modelov

Štvrtok, 7. Septembra 2017, 00:25

Caute,
Chcel by som nakodovat nejake veci na f34 (start-stop, sklapanie zrkadiel atd). Nenajde si niekto cas, ze by som dobehol. Najlepsie BA okolie.
Dik
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný