bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Caute, máme aj niekoho na východe čo koduje? PP-PO-KE-LM a okolie. Tiež by som chcel pár veci na mojej f34. Odblokovat videa za jazdy, vypnuť štart stop atd... Dakujem za odpoved.
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Ahojte, chcel by som nakodovat na F31 veci ako prehravanie videa a sport displej. Robim to cez BMWAiCoder, kabel ENET. Sport dispej sa mi podarilo nahodit, ale nefunguje, videa vobec netusim ako dohrat kodeky. dik
a ked nesvieti, svietia ti svetla? nikde sa to nenastavuje