... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Tomeo napísal:Neviem, či nemám mylné info, lebo som sa neodvážil to skúšať, ale malo by to o tom, že ťa to cez zabudovanú sim (auto má nejakú simku alebo čo od výroby, vďaka čomu si môžeš zaplatiť internet v aute priamo od BMW) spojí s asistenčnou službou BMW Assist. Len či to aj na SK funguje neviem. Stlač, uvidíš
A možno to treba mať predplatené. Vlastne aj mňa dosť zaujíma ako to funguje
airbone napísal:tusim to je len na vytocenie cisla 112, ale je mozne ze ak ma auto zaplateny bmw assist (na sk urcite nie), tak im to vysle suradnice alebo take nieco
gabriel83 napísal:Čaute dnes som chcene -nechcene stlacil to tlacitko sos zacalo to najskor hlaskou od auta ze vola na tiesnovu linku, zrazu nieco vyzvana, nasledne hlaška ze som sa dovolal na tiesnovu linku 112 a v pripade zneuzitia mi hrozi pokuta. Nepametam si kolko ale bola to pekna palka. Hned nato sa ozvala mila pani ze ako mi moze pomoct tak som jej povedal ze to omylom a ze sa ospravedlnujem. Ze v pohode nic sa nestalo a pekne zlozila. Snad to bude ok. Neslo mi to nijak zlozit ani nic. Telefon som nikdy nemal ani cez BT prepojene s autom. Tiez si neviem vysvetlit cez co to volalo. Snad nejaky zabutovany tel.
Odporucam radsej nestlacat
airbone napísal:
ano mas v aute telefon. Ak mas tlacidlo SOS, tak tam musis mad modul TCU (telematics control unit). Ta zdruzuje funkciu telefon/bluetooth a aj ine veci okrem SOS. V jednotke je normalna SIM karta ktora je pre tieto tiesnove volania.