... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
renecek napísal:OK, dakujem za odpoved :)
erik_1 napísal:toto asi este nikto neskusal co? Zaujimalo by ma ci ten set co pozostava zo 4 diod je len pre predne stropne osvetlenie (tam by mali ist len 3 diody) , ze co s tym 4tym kuskom. Neviem kolko diod je v zadnom stropnom svetle. Ale dako mi to nesedi.
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-Genuine-I ... 0728590478
Je to origo od BMW, predpokladam ze to dako maju spocitane len ked niekto viete ako tak poradte .
Dakujem
E.
erik_1 napísal:No hej...ale nieje to origo BMW...
erik_1 napísal:To ze to robi China to mi je jasne. Ale presne minule tu riesil kolega ze kvoli takym "no-name" diodam mu odisla akasi riadiaca konfortu alebo co ja viem coho. Keby ze mi to odide vdaka BMW vyrobku (diodam), tak im jedna radost pridem obit o hlavu tie diody a pekne krasne mi vymenia aj tu jednotku. To je cely moj dvovod.
g1de0n napísal:Zdravim pani, menim interier za LED ziarovky a neviem si rady s vymenou ziaroviek pre zadnych pasazierov. Mam panoramaticku strechu, teda vzadu mam na kazdej strane po 2 ziarovky (klasicke interierove svetlo + lampicka). Ak uz niekto demontoval tento typ osvetlenia, poradte presny postup ako na to. (z ktorej strany zatlacit a kam tahat?)
Mam uz vsetko vymenene, ale tieto zadne nie a nie vybrat zo stropu
badbat329 napísal:Najlepsie niecim plastovym to postupne po obvode vypacit.
g1de0n napísal:Pises z vlastnej skusenosti? Lebo co som vyskusal tak po obvode to rozhodne nechce ist. Bud vypacit z predu alebo zozadu...?
batko152 napísal:Mam celkom zaujimavy problem, ktory spociva v tom, ze som si vymenil komplet interier za LED-ky :) problemom je to, ze:
odomknem auto, interier sa rozsvieti tak ako ma, co je v poriadku. Svetla rozsvietim pokial nemam nastartovane. Kazde, cize 3 v predu hore a 3 v strede hore a pod nohami mne, spolujazdec a dvere. Ak nastartujem, stane sa to, ze vsetko svieti tak ako ma, ALE hlavne stredove stropne svetla v predu aj vzadu sa nerozsvietia. Svieta len tie male krajne, vedla toho hlavneho.
Ak tam vratim klasicke ziarovky, vsetko opet svieti normalne.
Co teda moze sposobovat tento zvlastny problem??![]()
![]()