... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
mishiak napísal:Je to komplet okrem SPZ na E90. Na E91 tam chybaju este dve LED-ky T10 do bocnych stlpikov v kufri, ta jedna sufit LED je do kufrovych dveri.
mishiak napísal:Ved to som ti napisal. Ano SPZ je cely modul, to ams tak to nechajme tak. Do bocnych stlpikov v E91 v kufri idu T10 a do 5-tych dveri na kufri ide 42 mm sufit 4 cipova. Tie zvysne dve sufit 4 cipove ideu do svetiel nad slencnymi clonami a ta 6 cipova ide do priehradky na rukavice. A zvysne T10 co su tam idu do dveri, pod nohy a do stropu vpredu a vzadu.
mishiak napísal:To ano, vyjde to lacnejsie ako to kupovat tu, ale tak ja som si kupil kazde zvlast a este z kazdeho minimalne jedno rezervne, a vyslo ma to menej ako tento komplet a to este k tomu musis priratat dve dalsie T10. Ale zase mas to jednoduchsie.
Dave320 napísal:A můžu tě poprosit o přesný link na tu sadu těch led žárovek na E90?
Díky Dave
Dave320 napísal:Marek-WAR - ty jsi už koupil nebo budeš tady teprve objednávat?
Já nemám možnost to tam koupit tak pokud by jsi je bral, tak jsem tě chtěl poprosit zda by bylo možné vzít jednu sadu pro mě, peníze bych ti poslal na účet.Dej vědět co a jak.
Díky Dave