... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
voMacK napísal:hosi a nechcete si najskor overit, ci vam to bude pasovat do auta?? Toto je US seller, cize to bude prisposobene na US verziu auta, cize mozno tam sa montuje iny typ [rozmer] ziaroviek....btw pisu tam aj, ci to je na auta s light package alebo ne?
ja som sa rozohodol, ze radsej si v aute vsetko najskro rozoberem, pomeram a pozriem kde ake ziarvoky idu a az potom objednam bud cely kit, alebo si objednavku vyskladam sam...
voMacK napísal:hosi a nechcete si najskor overit, ci vam to bude pasovat do auta?? Toto je US seller, cize to bude prisposobene na US verziu auta, cize mozno tam sa montuje iny typ [rozmer] ziaroviek....btw pisu tam aj, ci to je na auta s light package alebo ne?
ja som sa rozohodol, ze radsej si v aute vsetko najskro rozoberem, pomeram a pozriem kde ake ziarvoky idu a az potom objednam bud cely kit, alebo si objednavku vyskladam sam...
voMacK napísal:ten obchod led-tech ma sice celkom siroky sortiment, ale nic nemaju skladom..cize ja osobne budem zrejem riesit nakup cez ebay, alebo amazon...
Marek-WAR napísal:Asi mám poslední variantu
http://viewitem.eim.ebay.cz/LED-SMD-INN ... 15337/item
Dave320 napísal:Tak mám to sice na sedan, tak nevím co má touring navíc snad jen o jednu ledku pro kufr.
Ale Marek-WAR pokud bys do toho šel tak bych vzal asi taky sadu pro mě.
Jinak ty 5té dveře vyřeším u nás.
Díky Dave
Marek-WAR napísal:Vim ze to neni na e91 ja si to poresim svojum zbusobem a ostatni svojim. bude tam vetsinou vsechno T10 krome clon a prihradky a patych dveri. Pokud si kupoval obycejne led tak te to vyslo levnej ale polud smd tak tomu moc neverim. Kdyz tak posli link na ten levny eshop at srovnam.