... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
eklipss napísal:Chcem sa spytat na navigaciu e90 2005 business...da sa dako zmenit aby navigovala aspon v 2D mape a nie tymi sipkami? zaroven pri vyhaldavani miesta cielu, nepozna to dvd 2005 niektore miesta v SR, teda vacsinu. Viete nejako poradit??
eklipss napísal:servus, dikes, nemusis staci ked mi hodis na mail eklipss@gmail.com link kde to je zdielane si to stiahnem. inak dost ma to zarazilo, uz ked namontovali tu velku obrazovku navigacie nerozumiem preco nevykresluje mapu.... nepomohol by ani nejaky update toho softu co to ovada?
local napísal:
Ahoj, moja Business navigacia takisto vladne iba sipkami, ziadna mapa... takze pokial nie som uplny technicky tlk, tak sa zobrazovanie mapy v business edicii aktivovat neda.
S aktualnostou udajov Ti mozem pomoct kopiou mojho DVD Navigation Business 2009.01, mam original, je tam aj relativne dobre pokrytie Slovenska (az zasa tak velmi SK mapu nepouzivam, ale v porovnani s tusim 2006.01, z ktorej som upgradoval to bol celkom pekny rozdiel)
Ak mas pouzitelny internet a domacu DVD palicku, tak Ti mozem poslat linky, ak nie, tak o cca 2 tyzdne som na chvilku na Slovensku, mozem Ti tu kopiu poslat postou.
local