... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
voMacK napísal:vie to zobrazovat aj 2D mapu uz? lebo ja som stiahol verziu 2010 a ta ukazuje len sipky(
Zemo napísal:
to predsa nezalezi od datoveho DVD co tam das, ale od navigacie :-)
ja som stiahol Business 2011 z toho linku co tu uz je na fore (obe DVD), bolo to utrpenie to odtial tahat, ale nakoniec sa to dalo. Funguje to, zatial som ale neskusal ci tam nieco pribudlo nove na slovensku oproti 2010.
voMacK napísal:uz tu par krat odznelo, ze najnovsie verzie Business vedia uz zobrazovat 2D mapu a nie len sipky..[profess verzia ma 3d mapu nativne]
ale pravda overene to nemam, tak sa pytam, co je na tom pravdy, resp ci to neni myslene tak, ze aj hardwarovo najnovsie business iDrive modely to vedia...
Zemo napísal:
Business navigacia vie zobrazovat mapu od roku vyroby 3/2007 (ale rok vyroby navigacie, nie DVDcka).
Zemo napísal:Business navigacia vie zobrazovat mapu od roku vyroby 3/2007 (ale rok vyroby navigacie, nie DVDcka).
tomikelly napísal:Ale starsia verzia ju nedokaze zbrazit koli softwareu alebo hardwareu? Teda ci ju nedokaze zobrazit lebo to fyzicky komponenty iDriveu nezvladnu alebo zalezi len od verzie iDriveu ktora je v aute nainstalovana? Chcem tym povedat ci sa to da nejak spravit aby sli aj tie 3D mapy.
tomikelly napísal:Cawkoo...
Takze super tesim sa :) trefafunguje ta navigacka. Sice idu len sipky ale su tam mesta ktore v '06 neboli. Kedze je to tu len na rapide a na inych forach tiez nejake az tak velmi free nekompatibilne ulozne servre :) tak pre tych ktory uz nemaju ine vychodisko (aj ja napr.) je tu torrent.
Kód: Vybrať všetkohttp://torcache.com/torrent/E39EC8C5A1E0DEDF28DF9F577FB83B19AC1BF18F.torrent
Dufam ze to tu ne je zakazane![]()
!!!!!!!!!!ALE POZOR JE TO LEN DVD 2 TAKZE SLOVENSKO, MADARSKO, CESKO, POLSKO....!!!!!!!!!!!!!
Ja som to odskusal na e90 a funguje to napaloval som to cez ImgBurn na Verbatim DVD+R 3,0x a slape to.
komatsu napísal:Ahoj, nemal by si náhodou link na torrent na stiahnutí aj toho DVD1?Bol by som ti moc vďačný ..
tomikelly napísal:Cawkoo...
Takze super tesim sa :) trefafunguje ta navigacka. Sice idu len sipky ale su tam mesta ktore v '06 neboli. Kedze je to tu len na rapide a na inych forach tiez nejake az tak velmi free nekompatibilne ulozne servre :) tak pre tych ktory uz nemaju ine vychodisko (aj ja napr.) je tu torrent.
Kód: Vybrať všetkohttp://torcache.com/torrent/E39EC8C5A1E0DEDF28DF9F577FB83B19AC1BF18F.torrent
Dufam ze to tu ne je zakazane![]()
!!!!!!!!!!ALE POZOR JE TO LEN DVD 2 TAKZE SLOVENSKO, MADARSKO, CESKO, POLSKO....!!!!!!!!!!!!!
Ja som to odskusal na e90 a funguje to napaloval som to cez ImgBurn na Verbatim DVD+R 3,0x a slape to.
béemwé_E91 napísal:a ako sa vypaluje ten iso subor? sorry chalani ale nejsom nejaký extra maník do pc, tak ma ospravedlnte, že tom tak trochu mimo![]()
tak mi prosím napíšte postup, dakujem vám