... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
voMacK napísal:jaj takto :)...a aky soft vlastne pouzivas?
jurik111 napísal:cavte chlapi, prosim vas, vedel by mi to niekto napalit a poslat...samozrejme necem to zadarmo. uz sa tu nasiel jeden clovek, ale neslo mi to, nebolo to odskusane. a dalsi, co mi to slubil sa na mna vy....prosim niekto, kto to napali a odskusa vo svojom aute a potom mi to posle, ked to bude 100% funkcne. ja mam iba 2006 profesional a potreboval by som nieco nove. diki zatial
coWon napísal:a to si nevies stiahnut a napalit? ved je to uplne jednoduche...
jurik111 napísal:
no, nemozem si to napalit, lebo mam iba maly notebook, kt. nema cd rom...inak by som to tu nezhanal..
coWon napísal:nemas ani kamaratov? ...ty v praci? ...tvoji rodicia a surodenci v praci? to ti napali hoci kto.... trebars behni do nejakeho fotolabu alebo predajne s pc a tam ti to napalia aj pre pekne oci.. ..alebo nejaky sused
jurik111 napísal:
no, vyzera to tak, ze to tak budem musiet urobit...
afro napísal:Cafte,
stiahol som si nejaku poslednu navigaciu dvd professional europe map 2011. Napalil na CD vlozil do auta. Auto zistilo ze mam novu navigaciu, po 5 minutach som zapol auto a chcel som pozriet aky detail je na Banskej Bystrici. A som zhrozeny ze tam je len hlavny tah cesty zaznaceny co prechadza cez Bystricu. Neviete niekto o tom nieco viac, preco to nemaju detailne spracovane? Alebo mam stiahnutu nejaku somarinu (nezda sa mi)?