... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
lisiak napísal:odvzdusnil som to pri zohriatom motore na nadobke a na egr termostate co su tie skrutky plastove , este niekde sa to odvzdusnuje ? ale po vymene termostatov bola teplota v poriadku kontroloval som par dni na to tak by to nemalo byt zavzdusnene...a nevies ako sa otvaraju tie roletky podtlakom ?
pejo napísal:N47 motor uz nema EGR termostat, iba hlavny
madxface napísal:Vratme sa trosku k cislamZ nudy som si pozrel teplotu, po 2 hodinovej jazde na dialnici, 150kmh+, a teplota 75C, vonku bolo -2C. Tak som sa zlakol trosku, EGR termostat som menil pred 10k km a vtedy som sa vysplhal na 88C pre beznej jazde. Auto kuri po 5 minutach, ale zase na nastavenych 28C sa urcite nespotim.
Dneska po ziline mestkou jazdou som sa ledva vysplhal pri hroteni na 80C, paradoxne pri nehybnom nastartovanom vozidle sa teplota vysplha na 86C
Je to normalne?
PS: Hlavny termostat nebol nikdy meneny, 220t KM
madxface napísal:Vratme sa trosku k cislamZ nudy som si pozrel teplotu, po 2 hodinovej jazde na dialnici, 150kmh+, a teplota 75C, vonku bolo -2C. Tak som sa zlakol trosku, EGR termostat som menil pred 10k km a vtedy som sa vysplhal na 88C pre beznej jazde. Auto kuri po 5 minutach, ale zase na nastavenych 28C sa urcite nespotim.
Dneska po ziline mestkou jazdou som sa ledva vysplhal pri hroteni na 80C, paradoxne pri nehybnom nastartovanom vozidle sa teplota vysplha na 86C
Je to normalne?
PS: Hlavny termostat nebol nikdy meneny, 220t KM