... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
futy napísal:samá sranda, radšej na starú haraburdu 20" kolesá šúchajúce o lemy pri prepružení, dáme dolu nech to leží, dáme chip za 50,-€ u kamaráta v garáži, M-kové zrcadlá, dáme aj foĺie, však aj na predné bočné okná, zopár plastov to bude fajin vyzerať a ešte hudbu..., potom DPF, KAT OFF, klapky a EGR zaslepíme, čo miesto výfuku len rúúúru, ale tu ide iba o RACIONÁLNE RIEšENIEkeď všetky tieto hovadiny vynechám, tak bude aj na nový DPF a zbytok čo autu treba.
radosť kupovať takéto autá.
handsome napísal:väčšina vlastníkov E9x generácie sú tu vnímaný ako normálny ľudia
jurkyLE napísal:diky kamo, skoro som spadol zo stolicky
P.S.: ak bude tvoja zena alebo decko skapinať na rakovinu pajšlí, tak si potom spomeň na svoje nove brzdy, prajem ti pekny deň
jkk napísal:ako sorry ale riadne trapne pokusy o to naznacit ze kto nevykucha dpf jazdi na cinskych gumach a nemeni brzdypouzivat argument vykuchane dpf = lepsi stav motora
![]()
![]()
![]()
jkk napísal:zase je to o tom istom ze si chcel len usetrit, vsetko ostatne okolo je bachorkyked si nastudujes ake castice dpf-ko zachytava a ako sa tieto castice spravaju v ludskom organizme tak....to urcite hodis na zaplateny marketing vyrobcov dpf ze?
jkk napísal:5 dni pred vianocami mi vypisal palubak DPF-ko, dal som ho vycistit u firmy ktora sa tym zivi, mam asi 5 papierov pred a po, skontrolovane vsetky komponenty ktore maju vplyv na regeneraciu dpf inak by mi vycistenie ani nerobili, ked bolo vsetko ok vycistili DPF-ko, mam k tomu zaruku atd...mechanik sa dusoval ze ako cistia DPF-ka uz par rokov, mali jednu reklamaciu aj to kvoli tomu ze nerobilo regeneraciu vobec...ci je to pravda sa uvidi...cena 320€ aj to kvoli tomu ze musela ist dole predna napravica a museli dat spravit geometriu...uplne nove OEM DPF-ko som mimune videl na bazari za 800€ co je podla mna velmi dobra cena...
jkk napísal:ak je akakolvek sanca ze vykuchane dpf-ko moze sposobit rakovinu alebo ine zdravotne problemy to riziko si voci sebe, mojej rodine a okoliu proste nezoberem, smutne je ze tebe to je u riti a defakto tym mozes ohrozovat aj mna a moju rodinu
runder napísal:handsome, vieš kedy vo svojom osobnom živote začneš rásť? ak sa nebudeš upokojovať ľudmi pod tebou ako to robíš teraz ale budeš sa motivovať ľudmi nad tebou (rozumej, nie závidieť)dovtedy budú z teba vychádzať takéto veci a budeš na tej istej hladine :) Chalani čo ti tu rozprávajú to vôbec nemyslia v zlom, raz to pochopíš
jkk napísal:ak je akakolvek sanca ze vykuchane dpf-ko moze sposobit rakovinu alebo ine zdravotne problemy to riziko si voci sebe, mojej rodine a okoliu proste nezoberem, smutne je ze tebe to je u riti a defakto tym mozes ohrozovat aj mna a moju rodinu
jurkyLE napísal:futy, nie ty ale inžinier handsome