... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
PeqpeK napísal:ano to mas pravdu ale bavime sa o ludoch co vedia jazdit :) ten aspon myslim, ze tu na fore vsetci vieme jazdit
a aj tak si myslim, ze tvoja mama spravi rovnaku spotrebu zlym stylom na manuale aku by spravila normalnym stylom na automate...v meste samozrejme
PeqpeK napísal:sorry, ale to ze automat v meste zerie menej je strasna blbost
teda neviem v akom meste jazdis ty, ale vo vacsich mestach je kopec semaforov a ked stojis na cervenej, tak motor je stale v zabere a zerie nepomerne viac ako ked mas na manuale vyradene... rovnako ten automat nevie tak dobre brzdit motorom
figo16111 napísal:
A keby že by som pri kazdom semafore vyhodil z D do N dosral by som tu prevodovku? a spotreby by ajtak neklesla ? v tychto veciach som amater tak len sa pytam :)
kompre napísal:uz len z principu fungovania hydromenica je jasne ze spotreba bude vzdy vyssia a najma pri castom radeni (mesto caste radenie - menic sa smyka a su straty).. ked je zamknuta 6ka isli by sme 100km na nej tak by spotreba mohla byt priblizne rovnaka ako manual, v inych jazdnych situaciach bude vzdy vyssia.
Martin46 napísal:
p.s. oproti 330d rataj spotrebu maximalne o 2l vyssiu.
Le Gend napísal:Ked mas na mysli sportovu jazdu, tak OK, benzin je o dost zravejsi nez diesel. Ale v normalnych podmienkach v lete mi priemerka vie klesnut pod 9 l/100km, vid moju spotrebu v podpise.