... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
figo16111 napísal:
pri takom rozdiely vo vykone aj hej
figo16111 napísal:je to dost, ja mam najazd 20-25K km tak neviem kolko to vyjde mna, je pravda ze ten vykon vyuzijes len niekedy ale tak .... motam, krutim ale neviem sa rozhodnu ci 320d alebo 330d...
pesinko2468 napísal:nazdar dam to radsej sem ako do poradne pri kupe ... mam zalusk na toto (BMW 320d) http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... res=EXPORT
kto ma 320d, je 240.000 km uz vela ? viem ze to zalezi od majitela ale tak vseobecne...a kolko vyjdu jednotlive opravy vymeny a tak (ak ich budem potrebovat)...moc o tom neviem tak pls piste dik :)
pesinko2468 napísal:teraz praveze jazdim akurat na octavii II (rodicovske), idem pracovat cca 50 km za CZ hranice do Nem. takze potrebujem nieco s nizkou spotrebou ak budem byvat v CZ, okrem toho budem este dochadzat cca 350 km za priatelkou tak 1-2x mesacne....takze tak, na vykone mi moc nezalezi, hento bmw je v dobrej vybave (kozene sedadla su u mna velke plus, viem aj ich minusy), ide mi len proste o to aby som po pol roku do auta neinvestoval dalsich 3000 eur, viem ze okolo 1000e budem muset (kedze to ma 240 tis. km), je tam podozrivo malo fotiek, na 2.strane je to z Lux. takze tam asi menia castejsie auta jak tu (preto moze byt take lacne, ak neni ovsem kradnute a odvezene tam)
figo16111 napísal:lulu, ty mas 330d ? jaku mas prevodovku, a zaujima ma realna spotreba po meste, v spicke :) ked nevies, daj tu cislo z palubneho :)
Ta e91 nema dpf filter co je dost velke plus..vypytaj si vin cislo a zisti si kod oznacenie motora nakolko ta horsia verzia je dost "neposlusna" je tu o tom kopec..