Caute, dnes som sa vybral na dlhsiu trasu a hned zo zaciatku mi zacala svietit kontrolka - lave predne svetlo. Mam e46 2002, teda FL a mal by tam byt bi-xenon. Stalo sa mi to prvy krat, neviem ake tam su vybojky (ci povodne, alebo ake tam dal predch. majitel). Ked som svetla vypol a zapol, lavy xenon nabehol. Pocas jazdy prsalo, mrzlo. Je mozno dolezite, ze toto lave svetlo sa zvykne zial zahmlievat (podla pocasia, auto stoji vonku).
Cestou domov (po tme) sa mi zdalo, ze mi svetla sem-tam blikaju (teda asi to lave, zrejme zhaslo a RJ sa ho pokusala startovat). Potom lave zhaslo a zasvietila mi kontrolka. Nejake auto ma zozadu aj preblikavalo, tak som myslel, ci mi nezhasli aj zadne svetla alebo co. Zastal som na najblizsej pumpe, lave svetlo bolo zhasnute, vsetko ostatne svietilo v pohode. Mozno ako ho RJ startovala, tak blikali zadne (alebo co, fakt neviem).
Takze podla toho, co tu citam, to vobec nemusi byt vybojka. Kedze sa mi svetlo rosi, mozu tam byt zaoxidovane/skorodovane kontakty a prva vec by bola skontrolovat, ocistit, niecim nastriekat. Potom, ak tomu spravne rozumiem, to moze byt zla vybojka, RJ, alebo lichtmodul, hej? A treba to medzi sebou pokus-omyl testovat.
Ako to vyzera, ked je zla (vypalana) vybojka? Proste zhasne a uz nezasvieti? Alebo sa pomaly vypaluje a je to na nej vidno?
Podla toho, co pisu tu v bode 4
http://www.bixenony.com/casto-kladene-o ... edi-na-ne/, tak tie moje vybojky su uz asi jemne za zenitom (subjektivne sa mi zda svetlo slabe, resp. urcite je slabsie ako dialkove svetla).
Pisete tu, ze sa neoplati davat fejky, cize odporucate Philips a Osram. Btw. nikde v manuali od auta som nenasiel ake vybojky tam mam dat. Mam pozerat D2S 4300K?
Sorry ak sa niekde pytam hlupo, do dnes som o tom nemal ziadne vedomosti.
Pripadne ak mate kontakt na niekoho z NR, kto riesi xenony a vyzna sa, budem povdacny.
diky