... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
TT-SIMIK napísal:sexisti tie tesnenia odchádzau pretože nikto nemení separatory,tade potom motor tlačí pretlak von.....
januar napísal:otazka podla coho sa da zistit ze vakuovka je v prdeli
januar napísal:otazka podla coho sa da zistit ze vakuovka je v prdeli
misak007 napísal:Vidim ze tato tema je uz hodnu chvilu mrtva ale skusim. Mam len otazku ohladne tej vakuovej pumpy. Rad by som si overil ci si domyslam spravne, ked mam nastartovane auto a stojim na mieste, zacnem opakovane stlacat brzdu tak jej ucinok slabne viac a viac a na nejaky 5 az 6 pokus o stlacenie uz nie je ziaden ucinok posilnovaca brzd. Ked pockam par sekund tak sa to obnovi. Pri jazde, najma pri preradovani (povolenie plynu, vymacknutie spojky) pocujem z pristrojovky, resp akoby to ide spod volanku od posilnovaca brzd taky zvuk akoby nasavalo vzduch, taky cucavy podtonJe vakuovka v haji, alebo moze byt len jej tesnenie zle? Tiez obcas zatim smrad spaleneho oleja ked kvpane na vyfuk. separator sa chystam vymenit - neviem kedy bol naposledy meneny. ked niekto mate tusenie co by to mohlo byt, budem vdacny za radu.
misak007 napísal:Ludia pomôžte, nabuduci tyzden mam ist do nemecka a ta vakuovka mi uz tak pusta olej na vyfuk ze auto kontinualne dymi ako sa ten olej skvari na zvodoch. Nehovorim ze vetrak nemozem ani pustit kvoli smradu a dokonca to tak dymi ze aj ked vetram oknom tak to citim v aute.. Bol som v BMW (Lamac) a povedali mi ze to tesnenie pod vakuovku nemaju a ze kym im dojde tak to sa nacakam.. skusim zajtra obvolat este AWT alebo toho tretieho autorizaka v BA ale aj tak Vas chcem poprosit ci sa u niekoho nenajde toto tesnenie nazvys co by mi mohol predat.. potrebujem to cez weekend vymenit..
fishbone napísal:Nazdar, ja objednavam suciastky cez AWT zlate piesky a do 2-3 dni mam cokolvek aj ked to stoji par centov. Chcem ta este upozornit ze vymenit tesnenie pod vakuovkou nemusi vyriesit problem. U mna to vyriesilo az rozobratie vakuovky a vymena tesnenia priamo v nej. Robil to chlapik v servise a tesnenie zohnal nejake univerzalne pretoze origo sa ani nepredava.