... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

jankuram
Auto: BMW E46 320i A5
Kraj: Košický

Re: Prosím poraďte darček k 25. narodeninám

Piatok, 3. Mája 2013, 08:10

Velmi zalezi od toho co uz v tom aute je. Ja uz dlhsie riesim vymenu gum za poriadne koberce a nikde neviem zohnat v takej farbe ako treba (sive, vsetci maju len cierne) Takze mna by takato vec neskutocne potesila.

Nejaka dobra autokozmetika by tiez nebola od veci, pokial auticko trpi mensimi skrabancami, tak mozem odporucit toto: http://odstranovac-skrabancov.weebly.com/ Je to uplna pecka, zatial jediny pripravok ktory som mal a skutocne fungoval.
Kupovat chromove veci na auto a podobne by som neodporucal, niekomu sa to paci, iny by si to na auto nedal za ziadnu cenu. Ale kozmetikou urcite nepokazis nic.

A torta E46tku nijak nevylepsi.
2004 320i A5 Titansilber
ex: Ford Focus ST

Jok3er
Auto: malotraktor
Kraj: Bratislavský

Piatok, 3. Mája 2013, 09:23

jak by ne - tu tortu jej mozes natlacit cez ladviny do tlamy aby tiez ochutnala... :D

a ten quixx mozem odporucit aj ja...mal som skrabanec od nejakeho mamrda a vyzera to teraz o moc lepsie aj ked je to trochu vidno ale len z "makro" pohladu a nie z 5 metrov... :wink:

Užívateľov profilový obrázok
padre
Auto: BMW e46 320d FL
Kraj: Bratislavský

Piatok, 3. Mája 2013, 13:14

takisto som dostal tortu :smile: myslim, ze to je darcek, ktory nic nepokazi :thumbup:

IMAG0467.jpg
Obrázok
BMW E46 320dA, 110kW, 2002, facelift, orientblau metallic, ///M-Paket II

é štyricaťšeska - moja automatická zbraň -> klikni na obrázok

Užívateľov profilový obrázok
sodoom
Auto: BMW E46 320d
Kraj: Žilinský

Pondelok, 6. Mája 2013, 20:38

vas nazor :wink: vypada to pekne dotvara to pekny dizajn auta.vypada omnoho viac sexi :wink:
nadro napísal:

Zdieľam podobný názor. To si dávajú iba tuzeri :-&

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Sobota, 18. Mája 2013, 18:53

Čo sa týka špecializovaného darčeka tak nikdy, nikdy, nekupuj nič drahé, ide o to aby si nekúpila proste niečo zlé, v takom prípade sa s ním poraď radšej, neboj poteší to aj tak. Ja som za nejakú drobnosť alebo torta je super :thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných