... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

jankuram
Auto: BMW E46 320i A5
Kraj: Košický

Re: Novy moderator vlakna????

Utorok, 14. Mája 2013, 10:08

fox1k uz vyhral jeden konkurz v Noob topic/Spam/Sticky topics, tak kludne :smile:
2004 320i A5 Titansilber
ex: Ford Focus ST

Užívateľov profilový obrázok
j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Utorok, 14. Mája 2013, 12:04

jedneho majstra poriadka mame uz v ustavnej funkcii :bmwball:

epi
Auto: e46 FL
Kraj: Nitriansky

Utorok, 14. Mája 2013, 12:33

:thumbup:

potmehuth

Streda, 15. Mája 2013, 13:20

Ja by som skromne doplnil, ze ak niekto aj zacne neaky "proces" na riesenie problemu, ktory sa mu vyskytol, tak nech to v danom vlakne aj dooriesi (ked to bude riesit aj rok), ale nech to uzavrie. Nie, ze to necha otvorene a prejde to do stratena. A mozno by to povinne malo mat neaky priznak....vyriesne, riesi sa a podobne.

Je to moj nazor, resp. postreh. Kto ma v umysle si tu vylievat komplexy...NEZAJEM. Konstruktivne nazory...su VITANE :)

BinKooL
Auto: BMW E39 & E65
Kraj: Zahraničie

Streda, 15. Mája 2013, 13:45

potmehuth napísal:
Ja by som skromne doplnil, ze ak niekto aj zacne neaky "proces" na riesenie problemu, ktory sa mu vyskytol, tak nech to v danom vlakne aj dooriesi (ked to bude riesit aj rok), ale nech to uzavrie. Nie, ze to necha otvorene a prejde to do stratena. A mozno by to povinne malo mat neaky priznak....vyriesne, riesi sa a podobne.

Je to moj nazor, resp. postreh. Kto ma v umysle si tu vylievat komplexy...NEZAJEM. Konstruktivne nazory...su VITANE :)

potmehuth to sa mi zda ako celkom dobry napad :thumbup: ako riesenie ako to zapracovat ma napadaju dve moznosti:
1. Vytvorit este jeden Index - Index Nevyriesenych problemov
2. Vsetky temy v indexe by mali znacku V- Vyriesene, N - nevyriesene, alebo by boli zvyraznene zelenou/cervenou farbou

Co vy nato? :shock:
Alles unter 6 Zylinder ist assi!
BMW E65 (730d)/ BMW F01 (750liX) / BMW E65 (730d) >EX BMW E53 4.4i >EX BMW E38 740iA >EX BMW E46 330iA

j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Streda, 15. Mája 2013, 19:10

skor by som bud rozdelil temy do dvoch podtem, co ja viem e46/vyriesene, nevyriesene, dejavu :mrgreen:

alebo to doplnit do nazvu vlakna..

potmehuth

Nedeľa, 19. Mája 2013, 11:32

BinKooL napísal:

potmehuth to sa mi zda ako celkom dobry napad :thumbup: ako riesenie ako to zapracovat ma napadaju dve moznosti:
1. Vytvorit este jeden Index - Index Nevyriesenych problemov
2. Vsetky temy v indexe by mali znacku V- Vyriesene, N - nevyriesene, alebo by boli zvyraznene zelenou/cervenou farbou

Co vy nato? :shock:

Technicke riesenie necham na vas chalani :) islo mi len o to, aby to malo pridanu hodnotu, ked sa neakej teme venuje cas a energia a skusenosti a podobne. Niekto bude hladat priznaky, niekto hned riesenie. Toto by mohlo pomoct a usetrit cas a peniaze vela klubakom ;)

Napr.: tema nevyhrievania zadneho okna na touringu...tema bude vyresena, viem, ze tam najdem vysledok. Tema nevyriesena, viem, ze tam budu napady a rady, ale vysledok tam nemusim najst...atd. :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot], Janci456 a 8 neregistrovaných