... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
chico69 napísal:hej, no niekedy mám problém podradiť zo 4 do 3..no uvidím či sa to bude zhoršovať nejak rapídne...a ak by hej, tak potom začnem uvažovať...
palkus11 napísal:prosím vás - kto mi viem poradit - mam tiež s tou pákou problém - ked je studený motor tak mi vyhadzuje 3 - tí stupen prevodu ked pridám motoru. A raz mi to už vyhodilo aj ked bol už motor zohriaty. Kde alebo v čom môže byt problém?
mimom napísal:Tak ja som akurat menil tie diely, ale v podstate staci vycistit otvory v obale prevodovky. Robota cca 3-4 hod. treba poriadny zdvihak, z hornej strany su 2 srouby. Da sa k nim dostat v pohode po odmontovani kardanu a spusteni prevodovky. Treba 2 dlhe a 1 kratky a 1 ohybny nastavec na golu. Dolezity je ten spodny otvor.
Pozor nezamente si valceky, maju rozdielny sklon. Spodny ma mensiu dierku v strede a slabsiu spruzinku. Ja som mal vsetko kupene, tak som to menil, ale je to zbytocne. Vsetkym vsak odporucam vymenit diely 15,7,4,2-[u mna 2ks-diesel] http://bmwfans.info/original/E46/Lim/32 ... l-25_0375/
Paka funguje super, manzelka je konecne stastna