... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
leon24 napísal:Takze bol som sa trochu previest a zistil som ze po castom radeni sa paka umudrila a bola pekne v strede hmm ale 5 som radsej nehadzal cital som este niekde ze niekomu pomohlo vymenit len olej v prevodovke co je natom pravdy?
leon24 napísal:Takze caka ma oprava tej mojej riadiacej paky podla Vas bude stacit vymenit tieto veci 9,10,11,12,13,14,4. http://bmwfans.info/original/E46/Lim/32 ... l-23_0229/
alfi666 napísal:Ked uz, tak by som tam pridal aj 15,16,17... a daj potom vediet ako si dopadol
alfi666 napísal:Ked uz, tak by som tam pridal aj 15,16,17... a daj potom vediet ako si dopadol
alfi666 napísal:Tak uz ti drzi v strede?.. podarilo sa mu vymenit tie diely?.. alebo ti tam len zospodu natocil gumicku co ti vracia paku?
leon24 napísal:Inac tou gumickou sa to zlepsilo o 80%
alfi666 napísal:Ach jaj.. ale to je riesenie ala fuserklub .... akurat tak na dojazd
Dat dolu prevodovku snad nemoze byt taky problem...... skor sa obavam, ze ci sa tie diely daju nejak "podomacky" vymenit... lebo teda jednoducho to nevyzera
alfi666 napísal:oka... hlavne daj vedietPS: co ta staly diely??
chico69 napísal:mne robí o isté riadiaca páka a chcem sa spýtať či je to nejaký vážny nedostatok-či sa tým po čase môže niečo nejak mechanicky opotrebovať a pod..lebo u mna to nie je az také strasné..niekedy to robí a niekedy nie (ale vacsinou asi ano)...alebo či je to "len" "chybička krásy"...dík