... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
PetoK napísal:Hoši... snáď zle vidím, čo to tu stále riešite... výmena za ten istý typ relátiek v tomto prípade nič nevyrieši... majú moc slabé kontakty... treba to prerobiť na iné silnejšie relé a je po problémoch... robil som to už viackrát a nikdy sa to nevrátilo. A kupovať nový GM je úplne zbytočné...
chico69 napísal:Zdravím,
mám podobný problém na E46. Zamykať ide, ale mám problém s odomykaním. Myslíte že by sa dal problém vyriešiť ajvýmenou alarmu ?alebo je centrál úplne samostatná jednotka. Ja osobne si mylím že sa to asi nedá, ale či náhodou..
Zatial dík
Pabil napísal:Cafte , mne zas nejde len dialkove v servise , typek prisiel stlacil dake gombiky na kluci keed bol v zapalovani a slo par mesiacof a uz zase nejde =D neviete nahodou aka to je kombinacia =D ?
alfi666 napísal:podla toho aky mas alarm... pokial mas origi alarm, cize aktivujes ho samotnym klucom, tak treba opravit/vymenit ten grund modul...
chico69 napísal:čiže ak to dobre chápem, tak keby som si dal iný alarm, tak ten by otváranie dverí ovládal tak či tak cez ten grund modul, takže by mi to bolo asi na nič...
alfi666 napísal:Presne ako hovoristen grund modul sa zohnat castokrat z ebayu za malo penazi, ovsem problem je najst taky co ti pasuje
.... cize opravu tvojho originalneho povazujem za najlepsie riesenie
PS: mozno si na opravu grundmodulov na E46 otvorim servis.. uz len treba zohnat dobre a spolahlive relatka... lebo tie co som menil ja, su predimenzovane- az prilis velke