... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
 ) a druha asi drahsia je nova RJ centralu a k tomu sa chcem opytat ci potom po vymene kusu za kus staci len inicializovat kluce s novou RJ a vsetko pojde?
 ) a druha asi drahsia je nova RJ centralu a k tomu sa chcem opytat ci potom po vymene kusu za kus staci len inicializovat kluce s novou RJ a vsetko pojde?Fericius napísal:Co je grun modul?

aj som to rozobral a nasiel som tie relatka na nete nejaka firma TYCO ELECTRONICS ich vyraba ale neviem ich zohnat lebo nejaka SK firma ich vie objednat iba 600 kusov...preto som sa pytal ci ich nevie niekto zohnat...alebo co bude stat vymena GRUN MODULU...
 aj som to rozobral a nasiel som tie relatka na nete nejaka firma TYCO ELECTRONICS ich vyraba ale neviem ich zohnat lebo nejaka SK firma ich vie objednat iba 600 kusov...preto som sa pytal ci ich nevie niekto zohnat...alebo co bude stat vymena GRUN MODULU... 
Fericius napísal:Prosim poradte...odchadzaju mi relatka v RJ centralu cize mi blbne central...jedna moznost je ze prepajkujem relatka... ale! ...tie relatka asi nove nikde nezozeniem (uz som obvolal par firiem no 600 kusov mi netreba) a druha asi drahsia je nova RJ centralu a k tomu sa chcem opytat ci potom po vymene kusu za kus staci len inicializovat kluce s novou RJ a vsetko pojde?