... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
TT-SIMIK napísal:aké si objednal??? tie večšie,alebo menšie??? lebo mne sa zdá, že na 110kw idu tie veščie.....
alfi666 napísal:
Blbosti... tak ako pise donuzo.... ten co to pisal asi ani nevie naco tam to EGR je a kedy sa pripaja....
donuzo - zaujimalo by ma ako ste nastavili, ze mas horenie "viac vonku" ... je to posunutym vstrekom?... alebo posunute casovanie na vyfuk? :)
alfi666 napísal:OK :) az natolko do toho nevidim, ale pochopil som to tak, ze vlastne ste dali bohatsiu zmes a tym sa posunulo A/F ratio do tych hodnot okolo 1:12 :)
To zrejme uplne dokonale nezhori a tym sa vlastne dostava viac zvyskoveho paliva mimo valca (k turbu) a dochadza k jeho nedokonalemu spalovaniu, takze stupa CO2 jednak kvoli zvysenej spotrebe a aj kvoli spalovaniu mimo valca... ak som to spravne pochopil
Zelene pole (ciaru) sa snazi dosiahnut ECU s pomocou lambdy ak sa nemylim :)
duko napísal:Možno by bolo lepšie pred montážou klapiek vyčistiť celé sanie a najmä skontrolovať a vyčistiť MAP senzor /snímač tlaku nasávaného vzduchu/,ktorý je vzadu na sacom potrubí.Často býva zanesený sadzami. Ja viem že je to hnusne špinavá robota,ale pri tej robote už to stojí zato.