... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
profor napísal:Ďakujem ešte raz :)
Ja si tiež myslím že tých cca 11V čo je na výstupe mojej schémy pri obrysovkách je ok, tie diody v svetle by mali mať predsa nejaký regulátor ktorý by mal pracovať v určitom rozmedzí napätí vstupných a mal by dávať diodám stály prúd nie napätie...no uvidímehehe
som zvedavý čo zhmp zistí
zhmp napísal:
ale kupil obyčajne žiarovkove???...treba tam trošku upravit zapojenie žiaroviek.....kedže face to ma inak.......origo ma svietit 3x tretavačka na každej strane ked počitam aj kufrove.........a hore je brzda,pod nou smerovka a v kufri hmlovka/stretavačka(dvojvlaknova žiarovka) a spiatočka.....treba sa s tym pohrat aby to svietilo tak ako ma.....lebo origo zapojenie je tam ine ako na face....
faceovy konektor ma 7 polovy kontakt a má 4 žiarovky......
predfacovy konektor má 6 polovy kontakt a ma 3 žiarovky...
profor napísal:Ďakujem ešte raz :)
Ja si tiež myslím že tých cca 11V čo je na výstupe mojej schémy pri obrysovkách je ok, tie diody v svetle by mali mať predsa nejaký regulátor ktorý by mal pracovať v určitom rozmedzí napätí vstupných a mal by dávať diodám stály prúd nie napätie...no uvidímehehe
som zvedavý čo zhmp zistí
Jaseba napísal:tie spojky tam pasuju pekne, na kufor to este nema kupene, len problem nam stale robi ta horna brzda ktora svieti, sice slabsie ale ked je stlacena brzda tak silnejsie, pozeral som to zapojenie a to je dobre, idu dobre smerovky, obrysovky, kufrove svetlo, vsetko je ok len ta brzda furt svieti, 4V bez stlacenej brzdy, 12V pri stlacenej
profor napísal:zhmp: pobádal som dnes nad doskou do hmlovky aby svietili obrysovky len tri rady a pri hmlovke nech to svieti všetko naplno.
Inak tá origo doska je na niečo také pripravená akurát by sa stalo že by niektoré svietili silnejšie a iné slabšie.
navrhol som schému a nakreslil dosku podľa origo rozmerov a tá je na fotke.
Odpory sa doladia potom, je to z časti SMD - na obrys a sú tam aj normálne odpory na hmlovku spolu aj s SMD diodami
profor napísal:už som to odoslal na vyrobu