... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
ice.blade napísal:Ono ak chces aby ti auticko vydrzalo bezproblemove a nevies aka tam bola povodna chladiaca nedolieval by som nemrzku, ale vymenil ju komplet v pomere 1ku1 od oka, ja som trosku zamiesal a kapanek tesnenia som musel pomenit :-)
TT-SIMIK napísal:Tak tak 2-3dcl to môžu robit......robilo to aj mne.......mne skorej v zákrute.....))))
TT-SIMIK napísal:Tak tak 2-3dcl to môžu robit......robilo to aj mne.......mne skorej v zákrute.....))))
ice.blade napísal:dolejes chladiacu do okruhu kde nevies aka je povodna a das tam inu - mozu odist tesnenia
dolejes destilku do okruhu kde nevies aka je povodna - nestane sa nic len ti klesne minimalna teplota kde moze byt auto zaparkovane o par stupnov
ja som cele leto jazdil len na destilke... az teraz na zimu som menil komplet
do celeho systemu ide cca 7l chladiacej s destilkou dokopy
castrol antifreeze NF zas nieje horibilne drahy, kup tak 4 - 5 litrov (pre istotu aj nieco do buducnosti) a tak isto aj destilky...
vypusti vodu z okruhu... mas viac vypustacich ventilov... spodok chladica, spodok expanzky, na spodu motora... niekde tu na fore najdes aj postup... a vymen si to, vypustene to mas za chvilku... nalievat to budes mozno trosku dlhsie pokial sa pretlaci voda cez termostat do motora a do okruhu kurenia (ohrevu vzudchu ci ako sa ten okruh vola) a pekne odvzdusnis... mas svaty pokoj nebudes sa nicoho bat a budes spokojne jazdit
ice.blade napísal:ja som si ho objednal v mototechne u nasich na "sedlaci" :)... ale zozenies ho kludne aj na webshopoch len si daj vyhladat nazov, pripadne auto-motiv v bratislave... cca 7 - 9 eur liter zalezi kde maju ake ceny
ice.blade napísal:ja som si ho objednal v mototechne u nasich na "sedlaci" :)... ale zozenies ho kludne aj na webshopoch len si daj vyhladat nazov, pripadne auto-motiv v bratislave... cca 7 - 9 eur liter zalezi kde maju ake ceny
Castrol AntiFreeze NF napísal:Koncentrát nemrznúcej kvapaliny do chladiacich systémov vznetových a zážihových motorov. Zaručuje dokonalú ochranu motora i chladiča pred mrazom, nepení, netvorí žiadne pevné usadeniny. Zelená farba.
ice.blade napísal:kamo skus si niekedy nieco najst aj na nete a menej sa pytat bo sa z teba niekto zblazni :)
http://olejposta.sk/r_3901.html