... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
patres napísal:Soft sa neprepaluje ako DVD ale nahrava.
RJ nie je Internetovy prehliadac na ktory je nejaka aktualizacia. Alebo najnovsia verzia.
patres napísal:Soft sa neprepaluje ako DVD ale nahrava.
RJ nie je Internetovy prehliadac na ktory je nejaka aktualizacia. Alebo najnovsia verzia.
johnyfly1 napísal:len to moc necipujte az vam motor nevyskoci ako dole vo videu![]()
![]()
![]()
SN-silver napísal:
Choroba z povolania:D
joy1 napísal:
Kokos chlape, mas 320i M - Paket, a samozrejme ze bez turba, 320i je skvely motor ale nechapem preco ti to nestaci, sak si teda kup vyssiu kubaturu.
Lopo napísal:co takto keby si si najprv precital celu temu a az potom mal otazky?
Patqooo napísal:až teraz som si všimol,že ty si vlastne reagoval na mňa ...
Ja som si tú tému prečítal celú, ale chalan má 110 kw motor,kým ja mám 125 kw, a tak či tak ste mu na otázku neodpovedali ... Chcel som len vedieť či s tým má niekto konkrétnu skúsenosť . Ja som sa jasne pýtal na chip,nie či si mám kúpiť nové auto ! Tak ak nemáš k téme čo povedať,tak sa zdrž svojich zbytočných komentárov ...
btw: na tomto fóre sa mi strašne nepáči to,že keď niekto prosí o radu,tak sa na pár výnimiel nenájde nikto,kto by pomohol,ale akonáhle treba niekoho zvoziť,zosmiešniť tak každý tu má rečí jak koza bobkov ... Viď príklad chalana čo predával e36 s tým mega tuningom ... som zaregistrovaný aj na toyota klube, ale proste tam keď niekto nemá čo povedať k danej téme,tak nepíše zbytočné OT a nestrúha formu ...
Samozrejme aj tu platí česť výnimkám !
arpeeBMW33OD napísal:cawte! mal by som otazku. chcel by som objednat PB do mojho auta, E46 330D 184k najazdenych 230t km. na nete pisu ze mi zvysi vykon na 238k. ani to nestoji vela... 259eur. mam to risknut? niake skusenosti s RaceChip? http://www.racechip.sk