... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Kubo320d napísal:Chlapi nehadajte sa tu moja otazka je kus vysie no ak mi nechcete poradit tak vas poprosim kde by som sa o tom mohol dozvediet viac :-/ ci aj to bude asi najlepsie ked si najdem sam ze? :-/
lasakdsa napísal:
Čau, ja som si auto dával chipovať pred 1,5 rokom a jazdí úplne v pohode. Spotreba je rovnaká ako pred chipom ale auto zaberá už od 2000 otáčok a ťahá až po omezovač. Nie že by som tak stále jazdil
, ale keď potrebuješ predbiehať alebo náhle zrychliť, tak sa na to auto môžem spolahnúť. Podľa mňa to bola dobrá investícia.
depressman napísal:Ako normalne si chipnut auto, ked to robi profesional je dobre a motor to urcite vydrzi. Ale normalne znamena ze vykon by sa nemal zvysit o viac ako 20percent, aj to je podľa mňa dosť. Inak nechcem sa tu s nikim hadat ale auto z 204k na 340 je podla mna riadna somarina, spojka KO, Prevodovka KO, vstrekovace sa prehrievaju, nehovoriac o vsetkom ostatnom. Zivotnost motora tak maximalne 100tis.
Kubo320d napísal:a kolko si mal predtym kW a kolko mas teraz? a priblizna cena kolko by to tak stalo?
airbone napísal:Mna sportove podujatia nezaujimaju, ale to ci to mas odmerane na brzde. Ale asi hej, ako inac by si mohol prist nato, ze je tam tolko a tolko koni.... Ale netvrd mi ze toto nema na nic ostatne vplyv. Hoci niesom dobry automobilovy motorar, ale som letecky technik a riesim letecke motory, takze nieco z fyziky ovladam....