... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
airbone napísal:donuzo
ja netvrdim ze neverim tomu vykonu, len som sa chcel uistit, ze je aj odmerany na brzde. V poriadku. Urcite tie motory, tak ako sa pise hore, su koncipovane genialne a vyvazene co sa tyka vykonu/spotreby a vydrze.
Ako som pisal vyssie, nemam nic proti chiptuningu a vazim si ludi ktori to vedia spravit poriadne ( a nie tak ze si kupia mapy z internetu a s nimi potom flashnu jednotku). Tak aby si to nechapal nespravne. Ja len tvrdim ze ten motor jednoducho uz nevydrzi to, co by vydrzal v seriovom stave a bohuzial s tym tvrdenim nespravime nic, je to zakon fyziky a aj prirody. Preto nemam rad tvrdenia chiptuningovych firiem, ktori presviedcaju ludi ze zvysenie vykonu nema na nic ine vplyv a pri technickej a mozgovej vybavenosti nasich slovakov sa im to aj celkom dari.
Tak dufam ze suhlasis.
Aj mna by to lakalo taky vykon pre moju 530d, ale co by nato povedala automaticka prevodovka
Ico2311 napísal:Nazdar panstvo.Tym padom som to pochopil tak, ze moj Bawo sa neoplati chipnut a ani tak hodit Power Box? Je to 318i PFL...
alfi666 napísal:Neviem kto tu pisal, ze chce zo 136ps 320d dostat 200 koni![]()
![]()
... ale drzim mu palec
![]()
![]()
![]()
Len aby mu tam tych 200 koni neutieklo cez tu nepodarenu VP44ku az do vecnych lovist![]()
SN-silver napísal:pocujte ked uz sa tolko bavte o tom chiptuningu.. nedalo sa mi opytat sa.. mam e46 320i mparketu 150ps bez turba co neviem jak sa to ladi a chipuje ale ked tam kupim tu vec regulator tlaku oleja ci ako sa to vola.. vraj to zvysi vykon.. pravda ?či ?
SN-silver napísal:ale ved ja som nepovedal ze chcem chipnut motor.. len som sa pytal ze ci ta vec zvysi vykon.. mne to uplne staci.. a ano mas pravdu pokial budem chciet nieco viac kupim vyssiu kubaturu
SN-silver napísal:okey pani to som chcel vediet aby som zas nekupoval niejaku zbytocnost.. Inak ked prepalim soft na rj na niejaky najnovsi tak to mi to prida niejake kone ?a ako to prepalit ?ci ako s tym?