... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
SnipE_88 napísal:inak vsimol som si ze ked je ovladanie klimi dole tak ma troska inak rozmiestnene tlacitka takze to asi nieje len o kupeni suplika za 20 ecok
SnipE_88 napísal:btw naco je vlastne radiomodul? ja mam iba malu navi tu dvojfarebnu a ziadny radiomodul nemamvo vybave mam 10 repro len si neviem predstavit ako bude to radio ovladat tolko reprakov pokial viem vacsina radii ma len 4 vykonove vystupy
pexon napísal:podla mna dobra myslienka a ak to bude spolahlive, tak nieje o com...a kedze to funguje na WinCE (teda ak si dobre pamatam) tak je len otazkou casu, lez niekto vymysli nejaky interface a bude zobrazovat data aj z palubneho PC
a myslim, ze celkom slusne plus je aj to, ze netrebe prerabat kurenie koli tomu, kedze to je relativne plytke co sa tyka montaznej hlbky
urcite je to lepsie ako som ja bol v teraz v rozhodovani...vydrbat 200eciek za jazdene radio s CD ale OEM, alebo si tam dat normalne radio, ktore zvlada vsetko co potrebujem vratane BT a srat na dizajna kedze ja som clovek, ktory ma taketo veci v pecku, tak vyhrala varianta dva, aj ked to bude o dost drahsie, ale clovek ma to co chce...
dragunov87 napísal:tak mi skuste pohladat predajcu a ja sa obetujem. !!!
Tybee napísal:
dragunov87 napísal:crumar: ja by som ho bral hned, len "chutnut si ho do ruky" by som chcel
ice.blade napísal:ak by dokazalo ovladat cd menic tak by spolupracovalo s i-bus zbernicou cize to by nebol problem mat tam multifunkcie, citanie info o aute a mozno by fungoval aj radiomodul :) toto by ma najviac zaujimalo... ajked by radio nebolo uplne najlepsie co sa tyka kvality zvuku radiomodul by to velice frisko potiahol
alfi666 napísal:
Radiomodul bol len v autach ktore mali navi + nejaky board monitor a je mozno 5 ludi dokopy ktory by riesili taketo radio ako nahradu, takze intenzivne pochybujem, ze to bude ovladat radio modul... nedavalo by to ani zmysel, kedze radio to ma vstavane...
Ta i-bus zbernica moze byt len "listening" cize bude pocuvat prikazy z ovladania na volante, ale samotne radio napriklad nebude schopne ovladat CD menic.. atd...
A vlastne... naco je komu CD menic vo svete MP3??
crumar napísal:Ten interface na Win CE existuje.