... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
PetoK napísal:Mišo,nemám absolútne nič proti tebe,ani som Ťa v žiadnom prípade nechcel nejak uraziť.
A v žiadnom prípade zo seba nerobím hrdinu... Ale ver tomu že som dosť kvalifikovaný a mám dosť skúseností aby som to vedel patrične posúdiť. Robím aj servis elektroniky, a dal som dokopy už nejakých x tisíc rádií...
Ale podla mňa je to fakt biedne rádio a moc drahé. Bohužial ma ako zákazníka nezaujíma že kolko stál vývoj nejakého číňana. A to že 99% týchto výrobkov ledva vydrží záruku o niečom svedčí. Keď si to otvoríš,zistíš že úroveň konštrukcie a kvalita dielov je diametrálne odlišná od kvalitných značkových rádií. A velká väčšina takýchto výrobkov nakoniec skrachuje na nedostupnosti náhr.dielov, napr. flex káble,optiky,atď. Aj mne tu nechali nasratí zákazníci tieto ultra super mašiny keď zistili že je to neopraviteľné a rozhodli sa že si už nikdy podobný brak nekúpia, a radšej priplatia za značkový stroj.
A čo sa týka tohto konkrétneho modelu, je síce pekné ako to zapasuje do E46, ale za tie peniaze by som očakával úplne inú kvalitu. Keby to stálo tak do 10t, bolo by to zaujímavé pre dosť ľudí. Je to taká psychologická hranica, drahšie rádio si kúpi málokto...
Ja viem, asi som moc náročný...
wollodya napísal:video kde ovladanie z volantu funguje
plus topic na jednom fore s par fotkami
plus tu na ebayi to niekto predava za 650 eciek (ale nie moc doveryhodny predajca)
myroslav napísal:
no ak to bude pri pridavani volume a pri prepinani pipat tak ako v tom videu, tak dakujem pekne....
wollodya napísal:video kde ovladanie z volantu funguje
plus topic na jednom fore s par fotkami
plus tu na ebayi to niekto predava za 650 eciek (ale nie moc doveryhodny predajca)